Ege 'Can bedende oldukça hizmet etmeye devam'

'Can bedende oldukça hizmet etmeye devam'

05.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftarına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bu dönemde milletvekili adayı değilim. Allah’ın izniyle bu can, bu bedende oldukça hizmet etmeye devam” dedi

Can bedende oldukça hizmet etmeye devam

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Pamukkale ilçesinin Fatih Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, mahallenin ayrı bir güzelliği olduğunu ve kentin kaderini Fatih’in değiştirdiğini, koşuşturma içindeki hemşehrilerini gördüğünde “ağrılarının dindiğini” dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Denizli vakti’

Zeybekci, 2004 yılından bu yana sahip olunan bütün hizmetlerin hepsini vatandaşların yaptığını belirtti, “Sizler 2004 yılında milletten yana tercihte bulundunuz. Vakit şu, bu parti değil, ‘Denizli vakti’ dediniz. Sizin tercihlerinizle bu eserler yapıldı. Denizli Ege’nin parlayan yıldızı oldu. Ondan sonra ‘Denizli siyasetin de lider şehirlerinden birisi olacak’ dedik ve oldu” diye konuştu.

Kesintisiz iktidar

Daha sonra Merkezefendi ilçesi Göveçlik Mahallesi’nde bulunan Kültür Sitesi’nde Malatyalılarla bir araya gelerek sohbet eden Zeybekci, “2017 yılında, ‘Artık Türkiye’de koalisyon görmek istemiyoruz ve kesintisiz güçlü iktidar görmek istiyoruz’ dediniz. Şimdi onun seçimine gidiyoruz. Bu dönemde milletvekili adayı değilim. Uzun yıllar memleketimize ve milletimize hizmet ettik. Milletvekili olmasak da bu can, bu bedende oldukça durmak yok hizmet etmeye devam” dedi.

Haberin Devamı

Bakan Zeybekci, milletvekili olduğu kentte vatandaşlarla yakın temas kuruyor.