Ege Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

08.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

İzmir’de kuruyemiş denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Can Kardeşler, 28. şubesini Hatay İnönü Caddesi’nde hizmete açtı

Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

İzmir’de kuruyemiş sektörünün yenilikçi ve lider markası Can Kardeşler, yeni yatırımlar yapmaya ve giderek büyümeye devam ediyor. 28. şubesini, Hatay İnönü Caddesi’nde coşkulu bir davetli topluluğunun katıldığı törenle açan firma, sektörde lider olduğunu bir kez daha gösterdi.

Haberin Devamı

Can Kardeşler Kuruyemiş, 46 yıl önce o dönem İzmir’in kalbi olan Kemeraltı Havra Sokağı’nda 30 çeşit olan ürünle giriş yaptığı sektörde ürün çeşitliliğini 600 kaleme çıkararak dev bir firma haline geldi. 28 şubesi, 5000 metrekare kapalı alan üzerine kurulu modern tesisi ve 180 çalışanıyla hizmet veren Can Kardeşler sektörde dünyaya ihracat yapan etkili bir güç…

Özel kavurma tekniği

Kardeşler Kuruyemiş bütün ürünlerini Türkiye’nin ve dünyanın sayılı üreticilerinden aracısız olarak doğrudan temin eden bir firma. Bu nedenle her ürünü almıyor, kendi kalite standardına uygun ürünlerin satışını üstleniyor. Can Kardeşler, ürünleri modern tesislerinde işleyip tüketiciyle buluşturuyor. Şubelerinin konseptlerini dahi, kendileri tasarlıyor. Öyle ki kuruyemiş sektörünün büyük markalarının mağaza konseptleri de Can Kardeşler Kuruyemiş tarafından tasarlanıyor.

Haberin Devamı

Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

Raf tazeliği 6 kat uzatıldı

Kalite, kuruyemişte kalibre ile ölçülür. Can Kardeşler Kuruyemiş’in ürünlerinin kalibresi yüksektir. Kalite ve lezzetlerinin sırrı 40-50 yıllık tecrübeleri sonucunda oluşturdukları kendilerine ait özel kavurma tekniğinde gizli. Tazelik kuruyemişin sürdürebilirliğinde çok önemli. Firma, modifiye atmosferde paketleme sistemini geliştirmiş, ürünlerin raf tazeliğini ise 6 kat uzatmıştır.

Diyet listesinde yer alıyor

Can Kardeşler Kuruyemiş’te şimdi 2. kuşak görev başında. Kuruyemiş pazarının her yıl daha çok büyüdüğünü aktaran Şirketin Genel Koordinatörü Velit Can, “Kuruyemiş pazarı, diyet ürünler ve sağlıklı beslenme trendleri ile yüzde 30 arttı. Kuruyemiş bugün öğrencilerin okulda beslenme kaynağı. İnsanların çantalarında, doktorların ve diyetisyenlerin diyet listelerinde yer alıyor. Bu da bizi gelecekle ilgili yeni bir planlamaya itiyor. Bundan böyle ürünlerimizi insan vücudunun ihtiyaçlarına göre kategorize edip, müşterilerimize çeşitlerimizi artırarak sunacağız” diye konuştu.

Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

Yanına çay ya da kahve

Velit Can, 6 yıl önce Karşıyaka’da açtıkları mağazada kuruyemiş satışının yanında çay ve kahvenin de tüketileceği bir ortam oluşturduklarını belirterek, “Bu yapı çok tuttu. İnsanlar bir yandan kuruyemiş tüketiyor, yanında da çayını ya da kahvesini içiyor. Buna zamanla atıştırmalıkları da ekledik. Çok güzel geri dönüşüm aldık. Bu yapı yeni bir konseptin ortaya çıkmasına da vesile oldu. Bu konsept çok tuttu. Şu an ikisi Girne Caddesi’nde olmak üzere, Atatürk Organize Sanayi ve Aliağa’da 4 şubeye ulaştık. Bu konseptte yeni şubeler açmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

‘Payımız artacak’

Önümüzdeki dönem büyüme ve gelecek planları ile ilgili bilgi de veren Velit Can, “Can Kardeşler, Türkiye’nin en önemli kuruyemiş markasıdır. Kişiselleşirmiş yeni ürünlerimiz ve konseptlerimizle büyümeye devam edeceğiz. Dünyada da yeni şubeler açıp ihracatımızı arttırmayı planlıyoruz” dedi.

Franchising eğitimleri

İlk açıldığında tüketicilerine tek şubesi ile hizmet veren Can Kardeşler Kuruyemiş, Türkiye’de kuruyemiş sektöründe franchising eğitimi veren ilk şirketlerden biri. Firma, markasının bilinirliğini artırmak ve çok daha geniş kitlelere hitap edebilmek adına franchise sistemi uygulamakta.

Haberin Devamı

Can Kardeşler yeni şubesini Hatay’da açtı

Hayatın her anında keyifler çıtırında!

Sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretimini gerçekleştirdiği taze kahve ve özenle seçilip kaliteli tohumlardan üretilmiş kuruyemiş ile 30 yıldır sektöründe hizmet veren Can Kardeşler Kuruyemiş; hizmet vermeye başladığı günden buyana ileriye yönelik yatırımlar yaparak her zaman hedefine ulaşmayı başarmış ve adından sıkça söz ettirmiştir. İlk açıldığında tüketicilerine tek şubesi ile hizmet veren Can Kardeşler Kuruyemiş aradan geçen bunca zaman içerisinde hizmet ve güleryüz anlayışından taviz vermeden birçok şube açmış ve yeni şubeler açmaya devam etmektedir. Can Kardeşler Kuruyemiş, “keyifler çıtırında” sloganıyla, beden ve zihin sağlığımız için vücudumuza faydalı olan kuruyemiş ve kurumeyveleri, kaliteli hizmet anlayışı ile işleyip tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır.