Ege Çete ile İzmir canlanacak!

Çete ile İzmir canlanacak!

28.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, çekimi kentimizde devam eden İzmir Çetesi dizisinin iç turizme hareket getireceğini söyledi

Çete ile İzmir canlanacak

İzmir Çetesi dizisi Star TV’de gösterilmeye başlandı. Başrollerini Kadir İnanır, Mustafa Üstündağ ve Kenan Ece’nin paylaştığı dizinin çekimleri İzmir’de sürüyor. 300 figüranın kullanıldığı çekimlere İzmirliler büyük ilgi gösteriyor. Bazı sahnelerin Konak Belediyesi hizmet binalarında çekildiği dizinin başrol oyuncusu Kadir İnanır desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Hakan Tartan’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Tartan da dizinin İzmir’in tanıtımına çok önemli katkı sağlayacağını belirtti, “Dizinin yayınlamasıyla iç turizm hareketlenecek. Türkiye’nin dört bir yanından çekimlerin yapıldığı yerleri görmek isteyenler İzmir’e gelecek. Bu da kentte iç turizmin canlanmasına neden olacak. Dizinin uzun ömürlü olması en büyük dileğimdir” dedi.

Haberin Devamı

Bugs Bunny ve Arkadaşları geliyor
“Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” gösterisi, Ülker Smartt sponsorluğunda dünyanın en ünlü sirklerinden olan Barselona Sirki ile 4-13 Mart arasında İzmir’de olacak. Sirkte çocukların izlemekten keyif aldığı hayvanlar da bir araya getirildi. Şaşırtan, güldüren, eğlendiren muhteşem gösteriler Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck’ın katkılarıyla çocuklar evlerine unutulmaz anılarla dönecek.

Rotary, Kenter’e Hizmet Ödülü verdi
Göztepe Rotary Kulübü’nün geleneksel “Meslek Hizmet Ödülü”, duayen tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter’e verildi. Hilton Oteli’nde düzenlenen gecede ödülünü Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Şengül Kavasoğlu’ndan alan Yıldız Kenter, 62 yıldır tutkuyla sürdürdüğü mesleğinde, tiyatro adına aldığı her ödülün kendisi için başka bir anlamı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yedi Kocalı Hürmüz bu akşam İzmir’de
Sadık Şendil’in ünlü eseri Yedi Kocalı Hürmüz, bu akşam saat 20.00’de İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından İzmirlilerle buluşturulacak. Halka açık olan, ücretsiz sahnelenecek oyunun yönetmenliğini M. Çağlar İşgören, sahne amirliğini ise Çağrı Turnalı yapıyor. Sahne Tozu’nun sanat danışmanı ise ünlü tiyatrocu Haldun Dormen.