Ege Chatman’dan sevgilerle...

Chatman’dan sevgilerle...

05.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’nın Beşiktaş’tan transfer ettiği Mire Chatman, “Karşıyaka taraftarının oyunculara verdiği motivasyonu rakip takımda olmama rağmen hissediyordum” dedi.

Chatman’dan sevgilerle...

Chatman, her zaman kazanmak isteyen biri olduğunu, Pınar Karşıyaka’da da bu sezon için Türkiye Kupası, lig veya ULEB Avrupa Kupası’ndan birini kazanmak istediğini söyledi. Ünlü basketbolcu, Başantrenör Hakan Demir’in de çok başarılı bir hoca olduğunu ifade etti.


Mehmet’ten iyi haber var
Akhisar Belediyespor ile yapılan maçta sakatlanan ve kontroller sonucunda adalesinde sakatlık tespit edilen Mehmet Akçagün’ün imdadına Alman fizyoterapist Carlo Keller yetişti. Daha önce Turgutluspor forması giyen Serhat Akın’ı da futbola döndüren Keller’in bayram ziyareti için İzmir’e gelmesi, Mehmet Akçagün için şifa oldu. Carlo Keller’in uyguladığı iki günlük tedaviyle ayağa kalkan genç yıldız, bugünden itibaren antrenmanlara başlayabilecek. Teknik Direktör Yasin Çamtepe, sakatlıklar nedeniyle ideal kadroyu kuramadığını, Mehmet’in iyileşmesiyle moral bulduğunu söyledi.