Ege CHP Buca örgütü güçbirliği sergiledi

CHP Buca örgütü güçbirliği sergiledi

16.02.2009 - 00:00 | Son Güncellenme:

CHP Buca örgütü kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Buca örgütü güçbirliği sergiledi

İlçe Başkanı Tuncay Taştan ve ilçe yöneticileri, belediye başkan aday adayları Necati İmam, Mehmet Süne, Hüseyin Yüzer, Hasan Nebi, Ayten Karadağ, Nebi Yaşar ve Şehri Tuğcular, “Başkan adayımız Ercan Tatı’nın arkasındayız” sözleriyle güçbirliği sergiledi. CHP’ye yakışan tavrın bu olduğunun altını çizen Tatı, desteğe teşekkür etti, “İlçemizi hep birlikte kucaklayacağız” dedi. n İZMİR Milliyet



AKP’li Kabak: Çiğli’de üniversite kurulmalı
AKP Çiğli Belediye Başkan adayı Ömür Kabak, evleri ziyaret ediyor.Egekent sakinleriyle de bir araya geldi, projelerini anlattı. İlçenin üniversiteye ihtiyaç duyduğunu söyledi, şöyle dedi: “Bu hem gençlerimizin eğitimine katkı sağlayacak hem de ekonomimizi canlandıracak bir proje. Çiğli’ye üniversite yapılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Geniş alanlarımız var, bunları fırsata dönüştürüp yer tahsisi konusunda her türlü avantajı sağlayacağız.”


Öztürker, neden aday olduğunu açıkladı

DSP Karabağlar belediye başkan adayı Cafer Öztürker, Üçkuyular semt pazarını gezdi, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Neden başkan olmak istediğini şöyle dile getirdi: “Bizim iki gücümüz var, halk ve hak... Sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Yaşadığımız kentin gerçeklerini yaşayan bir yönetim olacağız. Her metrekaresinde yaşayarak büyüdüğüm, hayatımı geçirdiğim bu ilçeyi gelecek yıllara çağdaş, mutlu, sorunsuz ve yaşam standardı yükselmiş bir yer olarak taşımak istiyorum.”


Menemen’de DP’li Pulat, en genç aday
İzmir’in Menemen İlçesi’nde DP’nin belediye başkan adayı, yaklaşık iki aydır ilçe başkanlığı görevini yürüten Murat Pulat oldu. DP’nin eski yöneticilerinden Muammer Pulat’ın oğlu, 35 yaşındaki Pulat, ilçenin en genç başkan adayı oldu. Pulat, “Rahmetli babamım bıraktığı emanetle, azimle yürüyorum. 29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti
olarak biz de varız. Baştan beri söylüyorduk, iddialıyız” dedi.
İZMİR DHA


SP’de yarışa Kılıç girecek
İzmir’de 10 yıldır Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı görevini yürüten Şerafettin Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. İzmir’in 30 ilçesinden 20’sinde adaylarını kesinleştiren SP’nin, kadın adaya yer vermemesi dikkat çekti. Kılıç, kendisine İzmir’e hizmet etme şansı tanınmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
İZMİR DHA