Ege CİĞLİ’DE MAFYAVARİ İNFAZ

CİĞLİ’DE MAFYAVARİ İNFAZ

01.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Çiğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı, otomobilinde bayıltıldıktan sonra boğularak öldürüldü

CİĞLİ’DE MAFYAVARİ İNFAZ

Çiğli’de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mustafa Acar (46), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürüldü. Acar’ın cesedi, otomobilinin arka koltuğunda sopayla bayıltıldıktan sonra kafasına geçirilen poşetle boğulmuş olarak bulundu. Dün sabah 8216 sokak 15 numara önünde park halinde duran otomobilin arka koltuğunda erkek cesedi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Araştırma sonucu Acar’ın kimliği belirlendi.
Hafta sonunu, devremülk satışını yaptığı Afyon’daki termal tesisin Antalya’daki seminerinde geçiren Acar pazar akşamı İzmir’e döndü. Saat 20.30’da devremülk satışı için birisiyle buluşacağını söyleyerek evden ayrıldı. Eşi eve dönmeyince polise kayıp başvurusuna giden Emine Acar, ağabeyi Adil Acar ve kayınpederi Hüseyin Cingay, kendilerine ait otomobili görünce büyük şok yaşadı. Polis ekiplerinden acı haberi öğrenen eşi ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

İlişkileri araştırılıyor
İçerisinde ölü olarak bulunduğu otomobilini de geçen Ekim ayında satın aldığı ancak henüz üzerine geçirmediği ortaya çıkan Mustafa Acar’ın katil yada katillerinin bulunması için polis soruşturma başlattı. Mustafa Acar’ın, iş ilişkilerinin yanı sıra aşk ilişkisi olabileceği ihtimaline karşı da, ekiplerin inceleme yaptığı öğrenildi. Otomobildeki aramalarda Acar’ın cep telefonu, cüzdanı ve paraları da bulunamadı. Ayakkabıları da ayağında olmayan Acar’ın bir başka yerde öldürülüp arabaya konmuş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.