Ege Cihan Yılmaz’ın Karşıyaka aşkı

Cihan Yılmaz’ın Karşıyaka aşkı

08.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sivasspor’dan ayrılan Cihan Yılmaz, Gaziantepspor’dan 1.5 yıl için 1.2 milyon TL’lik teklif almasına rağmen Karşıyaka’yı tercih etti.

Cihan Yılmaz’ın Karşıyaka aşkı

Kendisini vitrine çıkaran Kaf Kaf’ta 2007-08 ve 2008-09’da forma giyen gurbetçi futbolcu; Bolu, K. Erciyes ve Ç. Rize’nin tekliflerini de geri çevirerek eski takımına döndü. İzmir’e yarın gelecek Cihan’la büyük bir sürpriz olmazsa 1.5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirten 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, “Karabük’ten ayrılan Merter’le de yeniden temas kurabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

Yağmur maçı iptal ettirdi

Bucaspor’un, Altınordu ile Kuşadası’nda dün oynayacağı hazırlık maçı, şiddetli yağış nedeniyle iptal oldu. Altınordu maçından sonra kampı bitirmeyi planlayan Fırtına, cuma gününden beri yağan yağmurun zemini bozması nedeniyle İzmir’e döndü.

Turgutlu iki takviye daha aldı

İkinci yarıya Kuşada-sı’nda sürdüren Turgutluspor, Adana Demirspor’un orta sahasında görev yapan Tayfun Seven ve Bilal Türkgüler ile el sıkıştı. Geçen sezon Altay’da forma giyen 31 yaşındaki Tayfun ve 27 yaşındaki Bilal’le anlaşma sağladı. Tayfun ve Bilal, yarın imzaya gelecek.