Ege Çocukları için savaşıyor

Çocukları için savaşıyor

22.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Oğullarıyla birlikte tek göz odada yaşam mücadelesini sürdüren Elmas Durmaz, hayatlarını devam ettirebilmeleri için yardım çağrısı yaptı

Çocukları için savaşıyor

İzmir’de yaşayan ve eşini trafik kazasında kaybeden, ardından bir davadan verilen ceza nedeniyle bir süre cezaevinde kalan Elmas Durmaz, yaşları 2, 4 ve 6 olan oğullarıyla tek göz odada yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor.
Buca’da oturan mevsimlik tarım işçisi Müslüm Durmaz, yaklaşık 2 yıl önce İzmir- Aydın Otoyolu’nda eşi Elmas Durmaz ve çocukları da yanındayken, emniyet şeridinde lastik değiştirirken aynı yönde ilerleyen TIR, Durmaz’a çarpıp kaçtı. Suçlamayı kabul etmeyen TIR şoförü C.K’non tutuksuz yargılandığı Aydın 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dava halen devam ediyor.

Haberin Devamı

‘İnsanlara yalvarıyorum’

Kocasının vefatının ardından çok zor günler yaşadıklarını anlatan Elmas Durmaz, “1 yıl 2 ay boyunca cezaevinde kaldım. Denetimli serbestlikten yararlandım. Eşimi kaybettim, acısını yaşayamadan cezaevine girdim” dedi.Üç küçük çocuğunu bırakamadığı için çalışamadığını dile getiren Durmaz şunları söyledi:
“Devletten aldığım dul ve yetim maaşıyla tek gelirimiz iki aydan iki aya 1150 lirayı buluyor. Başka bir gelirim yok. Küçük çocuğuma bez alamıyorum. Yağmurda, soğukta çoluk çocuğum aç kalmasın diye insanlara yalvarıyorum.”