Ege Çok mutluyum çok umutluyum

Çok mutluyum çok umutluyum

07.04.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından göreve yeni gelen ve görevine kaldığı yerden devam eden başkanlar, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personelleri ve halkla bayramlaştı.

Çok mutluyum çok umutluyum

Mazbatasını alarak göreve başlayan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ve mesainin son günü olması sebebiyle belediye hizmet binası önünde personeliyle bayramlaştı. Törende konuşan Mandalinci, “Çok güzel bir başlangıç yaptık. Genel olarak Bodrum’da herkeste bir umut, bir mutluluk var. Ben de çok mutluyum, çok umutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Çok mutluyum çok umutluyum

Daha yaşanabilir bir Narlıdere

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Ramazan Bayramı tatili öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Erman Uzun, 2024-2029 döneminin hayırlı olmasını dileyerek, “Narlıdere halkının rahatı için ne gerekiyorsa yapacağız. Daha yaşanabilir bir Narlıdere için çalışacağız. Hepinize ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum” diye konuştu.

‘Marmaris için çalışacağız’

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, belediye başkanlığı döneminin ilk personel bayramlaşmasını gerçekleştirdi. Başkan Acar Ünlü, herkese iyi bayramlar dileyerek başladığı konuşmasında, “Seçim sürecini geride bıraktık. Destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra hep birlikte Marmaris için çalışacağız. Marmaris’in bizden beklentileri büyük. Hep birlikte takım ruhuyla çalışacağız, Marmaris’in hak ettiği hizmeti birlikte sağlayacağız” ifadelerini kullandı.