Ege ‘Çok sesli çok renkli’

‘Çok sesli çok renkli’

25.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

‘Çok sesli çok renkli’

Gayrimenkul, inşaat, ve yenilenebilir enerji alanlarında yatırımlar yapan; Megapol Grup, ‘Çok Sesli Çok Renkli’ sloganından yola çıktı, ‘İzmir Şarkıları/İzmir Songs’ isimli projeye imza attı. Toplam 6 CD’den oluşan çalışma; pop, alaturka, rock, folklorik, caz ve senfonik müzik sevenleri buluşturmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

İzmir’in dünyanın sayılı kozmopolit şehirlerden biri olduğunu vurgulayan Megapol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, “İzmir şarkılarını sanatseverlerini beğenisine sunduk. Kentin kültür, sanat, spor ve eğlence hayatına katkı koyacak projelere olan ilgimiz ve desteğimiz sürecek” dedi.

‘İzmirli, İzmir Marşı, İzmir’in Kızları, İzmir’in Kavakları, İzmir Bilir Ya, İzmir Yanıyor, İzmir Yansın, İzmir Ağlıyor,Karşıyaka’da İzmir’in Gülü, İzmir, İzmirlim, İzmir’den Çekirdeksiz Nar Gelir, Canım İzmir ve İzmir’ isimli şarkıların yer aldığı CD’lerde sanatçılar; Ayla Çelik, Sezen Aksu, Aslızen, Yaşar Aydın, Metin Arolat, Habil Ceyhan, Murat Güneş, Necip Mirkelamoğlu, Aslı Güngör, Bendeniz, Jose Alfredo ve Jimenez Sandoval eserleri birçok farklı tarzda seslendirdi.