Ege Çöp konteynerinden bebek cesedi çıktı

Çöp konteynerinden bebek cesedi çıktı

06.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Polis, Buca’da çöp toplayan ekiplerin son anda fark ettiği bebeğin annesini arıyor. Talihsiz yavrunun, gayrimeşru olduğu ve ölü doğduğu tahmin ediliyor

Çöp konteynerinden bebek cesedi çıktı

İzmir’in Buca ilçesinde, bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bir erkek bebeğin cesedi bulundu. Göbek bağının bir bölümü üzerinde bulunan bebeğin, gayrimeşru bir ilişki sonrası ölü olarak dünyaya gelmiş olabileceği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Dün, saat 09.30 sıralarında, Buca Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlileri, 254/3 Sokak’taki konteyneri, 35 ZZ 978 plakalı çöp kamyonun kasasına boşalttı. Görevliler, konteynerden düşen, poşet içerisinde, kanlı havluya sarılı bebek cesedini görünce hemen polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı.

Darp ve yara yok
Yapılan incelemede, yeni doğduğu tahmin edilen bebeğin ölü olduğu belirlendi. Bebeğin vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmadığı bildirildi. Polis, bebeğin, gayrimeşru bir ilişki sonrası doğmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Bebeğin cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, bebeğin annesinin bulunması için çalışıyor.

Kalıp sökerken 7. kattan düştü
İzmir’in Buca ilçesinde bir inşaatta çalışan Ali Aytan (36), dengesini kaybedince 7’nci kattan düşüp öldü. Olay, dün saat 09.30 sıralarında 272 Sokak’taki bir inşaatta meydana geldi. Kalıpları sökmeye çalışan Ali Aytan, dengesini kaybetti ve düştü. Ağır yaralı olarak Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırılan Aytan, yolda yaşamını yitirdi.

Bedava bira isteyen müşteriyi öldürdü
Bergama’da, Şener Aslaner (24), bakkalda çıkan tartışmada işyeri sahibi tarafından av tüfeğiyle vuruldu. Atmaca mahallesinde E.D. (30), bedava bira isteyen müşterisine olumsuz yanıt verdi. Aslaner’in bıçak çektiği, E.D’nin de evinden aldığı tüfekle müşterisini öldürdüğü iddia edildi. E.D. ve Aslaner’in arkadaşı Suat Usta, gözaltına alındı.