Ege Çöpler temizlendi mama kapları kondu

Çöpler temizlendi mama kapları kondu

30.07.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Üretimden satışa kadar, faaliyetlerinin her aşamasında insana ve doğaya duyarlı olma ilkesinden taviz vermeyen Mazhar Zorlu Holding, bu yaklaşımını gerçekleştirdiği etkinlikle bir kez daha vurguladı.

Çöpler temizlendi mama kapları kondu

Ege Yıldız ve Egeplast çalışanları ile Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Bornova’daki Çiçekli Tabiat Parkı’nda çöpleri temizledi, can dostları da sevindirdi.  

Haberin Devamı

20 hektarlık alanı tarayan şirket çalışanları, öğretmen ve öğrenciler; plastik, kağıt, cam ve evsel atıkları, dönüşüme gönderilecek şekilde ayrıştırarak topladı. Zararlı atıklardan arındırılan Çiçekli Tabiat Park’ına, Ege Yıldız ve Egeplast tarafından özel üretilen su ve mama kapları da bırakıldı. Mama ve suyun ziyan edilmemesi için özel olarak dizayn edilen kaplar, bölgedeki can dostların aç ve susuz kalmasını önleyecek. 

Gezici veteriner Bitez’de

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında Bitez Mahallesi’nde çipleme, aşılama, genel sağlık kontrolü uygulamalarını sürdürdü. 40 kediye çip takılırken 44 kediye kuduz aşısı ve iç-dış parazit uygulaması yapıldı. 13 sokak köpeğine çip takıldı, 20 sokak köpeğine kuduz aşısı ve 26 köpeğe ise iç-dış parazit aşısı yapıldı. Çalışma, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarları ve hayvansever vatandaşlar işbirliğinde toplam 56 mahallede yapılacak. 6 Temmuz’dan bugüne kadar ise, 126 kedi, 146 köpek olmak üzere toplamda 272 sahipsiz sokak hayvanına sağlık hizmeti verildi.