Ege ‘Daha iyi olacağız’

‘Daha iyi olacağız’

03.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

‘Daha iyi olacağız’

Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, futbol, basketbol, voleybol, yelken ve teniste güzel adımların atıldığını söyleyedi. Büyükkarcı, “En iyisi için mücadele veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TFF 3. Lig’de altyapı patentli kadrosuyla bütün sezon mücadele eden ve Play Off’lara kalan Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, yeşil kırmızılı kulübün başta futbol olmak üzere basketbol, voleybol, yelken ve teniste de en iyisi için mücadele verdiğini belirtti. Başkan Büyükkarcı, “Futbolumuz çok başarılı bir sezon geçirdi. Sezon başında küme düşer denilen takımımız camiamıza Play Off heyecanı yaşattı. Önümüzdeki yıl hedefimiz transfer yasağını açmadan, mevcut kadroyu korumak olacak. Hiç kimseyi boş hayallerle yormak istemem, açıkça belirtmeliyim ki, transferin önünü açamayacağız” dedi.

“Eksi 6’dan kurtardık”

Göreve geldikten 6 ay sonra ciddi bir kriz yaşandığını belirten Başkan Büyükkarcı, “Döviz kurları çok yükseldi ve anlaştığımız oyuncuların maliyetleri daha da arttı. Bu yüzden az borç eritebildik. 172 bin Euro ödeyerek eski oyuncumuz Senagalli Djiby Fall dosyasını kapattık ve 6 puan silme cezasından kulübü kurtardık. Bu konuda bize destek olan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bir adet eski borç kaldı, o da Igor Duric dosyası ve onu da kapatacağız. Şu ana kadar 4 dosya kapatıp 24 puan silme cezasını bertaraf ettik” dedi.

Haberin Devamı

‘Güzel günler yakın’

En çok eleştiri aldığım konu basketbol oldu. Haklı eleştiriler de var haksızlar da var. Avrupa’da çeyrek final yaptık ama ligde Play Off’a kalamadık. Basketbol altyapı için önümüzdeki yıl için çok iyi şeyler olacak. Geçen yıl söz vermemiştim ama bu sezon için söz veriyorum. Çok iddialı konuşuyorum inşallah Türkiye’nin en iyi altyapısına sahip olacağız.