Ege Deliktaş’a verilen hizmet sözü tutuldu

Deliktaş’a verilen hizmet sözü tutuldu

04.10.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir’in altyapısını, Pamukkale Belediyesi’nin de üstyapısını tamamladığı Deliktaş Mahallesi’nde açılış töreni yapıldı.

Deliktaş’a verilen hizmet sözü tutuldu

Alt ve üstyapısı yenilenen mahalle, Avrupa standartlarına kavuştu.  Altyapısı tamamlanmayan mahallelerde yapılan üstyapının mutlaka bozulup parçalanmaya mahkum olduğunu vurgulayan Başkan Avni Örki, “Toplam 1 milyon 100 bin metrekarelik bir bölgedeki çalışmayı aynı anda gerçekleştirdik. Vatandaşımızın desteği olmasaydı böylesine büyük bir işe cesaret etmek de mümkün olmayabilirdi.

Haberin Devamı

Mahallemizde 134 sokak, 3 cadde, toplamda 189 bin metrekarelik beton parke alanı, 44 bin metrekarelik asfalt alanı yapıldı. Maliyeti, 120 milyon liraya yaklaştı” dedi. Büyükşehir Başkanı Osman Zolan da, bir zamanlar özellikle bu bölgede hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorlanıldığını, patlaklar nedeniyle suların sık sık kesildiğini, kanalizasyon hatlarının plansız bir şekilde yapıldığını, yağmur suyu hatlarının ise hiç olmadığını ve her yağışta su baskınlarının yaşandığını anlattı, “Bir şehrin altyapısı yoksa üste ne yaparsanız yapın faydası yoktur. Bu anlayışla günlük, haftalık değil insanımıza asırlık hizmet edecek yatırımlar yaptık” ifadesini kullandı.