Ege Denize sıfır yaşam

Denize sıfır yaşam

27.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İZKA İnşaat, Bayraklı’da yer alan mimarisi ve denize sıfır konumuyla dikkat çeken İZKAPORT projesini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Yeşil, “Yatırımlarımıza İzmir’de odaklanacağız” dedi

Denize sıfır yaşam

İnşaat sektöründeki durağanlığa meydan okuyan İZKA İnşaat, Bayraklı’da 300 milyon liralık yatırımla 34 katlı İZKAPORT projesini tanıttı. Kentin her noktasına ulaşım kolaylığı olan İZKAPORT, eşsiz deniz manzarasına sahip tek konut projesi olacak. İZKA olarak tüm yatırımları, Türkiye’nin gözdesi İzmir’de yapacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı yüksek mimar Azar Yeşil “Gözümüz ve emeğimiz İzmir’de. Bu şehir en güzeline layık. İZKAPORT da bu güzellikte bir yatırım. Güzel İzmir’in kalbinde denize sıfır bir hayat sunuyor” dedi.

Haberin Devamı

Merkezi konum

Konut fiyatları açısından en uygun dönemde olunduğunu vurgulayan Yeşil yatırımcılara seslendi, “İZKAPORT gibi asla benzeri yapılamayacak bir projede yer almak isteyenler bu fırsatı iyi değerlendirmeli. Çünkü projede sadece 144 daire var” diye konuştu. Projenin merkezi konumu nedeniyle her noktaya ulaşımın kolay olduğunu söyleyen Yeşil, “Bayraklı Adliye Sarayı’nın önünde, denize hakim konumda bulunan İZKAPORT, Alsancak, Konak, Bornova ulaşım akslarının tam ortasında ve Çeşme, Foça, Kuşadası gibi yazlık ilçelere ulaşım açısından yakın yerde bulunuyor. İZKAPORT vaktinizden çalan değil size zaman kazandıran noktada” ifadelerini kullandı. Geniş metrekareye karşı oldukça uygun fiyatlarla satışa çıkan projede tüm daireler geniş balkonlu ve ferah yaşanabilir alanlar da alıcının isteğine göre sunuluyor.