Ege DERBİ 2. HAFTADA

DERBİ 2. HAFTADA

25.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Göztepe, ligin ilk maçında Denizlispor’a konuk olduktan bir hafta sonra, tam 7 yıl önce karşılaştığı ezeli rakibiyle kozlarını paylaşacak

DERBİ 2. HAFTADA

Bank Asya 1. Ligi’nde 9 Eylül’de başlayacak 2011-12 sezonunun fikstürü İstanbul Ataköy Olimpiyatevi’nde yapılırken, Egeli futbolseverlerin dört gözle beklediği derbilerin programı da belirlendi. Denizli-Göztepe derbisinin oynanacağı ilk haftada Bucaspor K.Erciyes’i, Karşıyaka Adanaspor’u ağırlarken, Akhisar Belediyespor ise Güngören’e konuk olacak.
Maçlar TRT ekranlarında
Bank Asya 1. Ligi’ne dönen Bucaspor, 6. haftada Denizlispor’u ağırlayacak. 7. haftadaki Karşıyaka-Buca ile Akhisar-Göztepe randevularında çifte derbi yaşanacak. 12. haftada Bucaspor, Akhisar Bld’yi konuk edecek. 15. haftada Göztepe-Bucaspor derbisi var. İlk yarının son derbisi 16. haftada İzmir’de Karşıyaka ile Akhisar arasında. TRT’nin her hafta 8 karşılaşmayı naklen yayınlayacağı 1. Lig’de maçların cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri oynanacağı açıklandı.
Başkan İmam Altınbaş’ın katıldığı organizasyonda Göztepe’yi temsil eden Futbol Direktörü Ali Gültiken ile KSK yöneticisi Fatih Diniz, iki ekibin fikstürlerini belirleyen kurayı aynı anda çekti. Göztepe’nin 1. Lig’e renk katacağını belirten Gültiken, “Karşıyaka ile aramızdaki tarihi rekabetin Süper Lig’e taşınmasını istiyoruz” derken, Fatih Diniz, “Kulübümüzün 100. yılını Süper Lig’e çıkarak taçlandırmayı hedefliyoruz. İzmir’e yakışan maçlar diliyorum” dedi.


İŞTE DERBİ HAFTALARI


1. HAFTA: Denizli-Göztepe
2. HAFTA: Göztepe-Karşıyaka
6. HAFTA: Bucaspor-Denizli
7. HAFTA: Karşıyaka-Buca, Akhisar Bld-Göztepe
10. HAFTA: Denizli-Karşıyaka
12. HAFTA: Buca-Akhisar Bld
15. HAFTA: Göztepe-Buca, Akhisar Bld-Denizli
16. HAFTA: Karşıyaka-Akhisar Bld