Ege Dersaneye gitti geri dönmedi

Dersaneye gitti geri dönmedi

03.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Edremit’te yaşayan emekli hemşire Şengül Daldıran, evden kaçan kızının ardından Bodrum’a kadar izini sürdü. Anne kızının öldürülmesi ya da satılmasından korkuyor

Dersaneye gitti geri dönmedi



Balıkesir Edremit’te yaşayan emekli hemşire Şengül Daldıran (48) yaklaşık bir ay önce “Dershaneye gidiyorum” diye evden ayrılıp bir daha dönmeyen lise öğrencisi kızı Begüm Daldran’ı (17) il il arıyor. Muğla Bodrum’a gelen anne Daldıran, “Öğrendiğim kadarıyla evli ve iki çocuk babası bir kişiyle kaçmış. O kişinin eşini de buldum ancak kocasından haberi yok” dedi.

Haberin Devamı


Dedektif gibi iz sürmüş
Begüm Daldıran 1 Mayıs’ta “Dershaneye gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Akşam kızları eve gelmeyince anne Şengül Daldıran ile baba emekli Albay Dr. Sedat Daldıran (55), durumu polise bildirdi. Kızının odasında, “Ben size layık olamadım kafamı dinleyeceğim” yazılı not bulan gözüyaşlı anne, kızının arkadaşlarıyla görüştü. Evladının bir süre önce evli ve iki çocuk babası K.G. (37) adlı kişiyle gönül ilişkisi yaşadığını öğrenen anne Daldıran, söz konusu kişinin Ankara’da yaşayan eşine ulaştı. Eşinin, kocası K.G. ile bir süredir görüşmediğini söylemesiyle anne Daldıran il il dolaşıp kızını aramaya başladı.


Bodrum’a dün gelen Şengül Daldıran kızının ilçeye geldiğini duyduğunu belirtti. Bodrum’da jandarma ve polise kayıp başvurusu yapan Anne Daldıran, kızının kendisini bir bakanın yakını olarak gösterip, iş adamı gibi tanıtan kişi tarafından kandırıldığını ileri sürdü. Daldıran, “Tanıştığı kişi kızımı kandırarak Bodrum’a veya Ege sahilinde bir yere götürmüş. Bu kişi nedeniyle kızım bizden sık sık yüksek miktarlarda para istiyordu. En büyük endişem kızımı uyuşturucuya alıştırıp satması veya öldürülmesi” dedi.
Daldıran, kızını bulmak için yetkililerden de yardım istedi.

Yazarlar