Ege Destek verin

Destek verin

10.05.2009 - 00:59 | Son Güncellenme:

Play-Off’a bir hafta kala ortak basın toplantısı düzenleyen başkanlar Tandoğan ve Ersezgin, iş dünyasını desteğe çağırdı

Destek verin

Bank Asya 1. Lig’de Play-Off’u garantileyerek Süper Lig’in kapısına dayanan Altay ve Karşıyaka, İzmir’i maddi ve manevi desteğe çağırdı.
 Ege Palas Oteli’nde ortak basın toplantısı düzenleyen Altay Başkanı Melih Tandoğan ve KSK Başkanı Akif Ersezgsin ile iki kulübün Divan Kurulu Başkanları Erdoğan Tözge ve Tahir Türetken “İzmir Süper Lig’i istiyorsa destek versin. Son virajı dönerken yapılan her katkı başarı olarak geri dönecek” diye konuştu.

Adres Kocaoğlu değil
Altay Başkanı Tandoğan, yaptıkları çağrının adresinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmadığını belirterek, “Bugüne kadar bize tek destek, Sayın Kocaoğlu’ndan geldi. ‘El Ele Süper Lig’e’ adı altında düzenlenen kampanya, onun verdiği 200’er bin TL’yle başladı ve bitti. Çok kritik bir viraja giriyoruz. İzmir, Petkim ve Tüpraş gibi dev firmaları barındıran bir kent. Kimseyi zora sokmadan, imece usülü ile yapılacak yardım bize güç verir, yaralarımıza merhem olur” dedi. 

Muhataplar belli
İki somut isteklerinin bulunduğunu belirten KSK Başkanı Akif Ersezgin ise şöyle konuştu: “Taraftarlarımızın Ankara’ya götürülmesi ve maddi destek lazım. Kulüp olarak açığımız 2 milyon TL, ama kimseye, ‘gelin bunu kapatın’ demiyoruz Devre arasında çok çırpındık, Aziz Kocaoğlu’ndan başka el uzatan olmadı. Bu artık son feryat. Kim, ne verirse razıyız. Para veren, gelip denetimini de yapabilir. İzmir’den talep ettiğimizin iki katını zaten harcadık.”

Şansımız yüzde elli
Somut hedefler gösteren Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, “Bu çağrının muhattabı, EBSO, Borsa, EGİAD, ESİAD, Rotary kulüpleri, Kalkınma Ajansı ve meslek odalarıdır. Bu kent için birşey yapmak istiyorlarsa destek olmalılar” mesajını verdi.  KSK Divan Kurulu Başkanı Tahir Türetken de, “Kentimizin Süper Lig şansı şu anda yüzde 50. Hiç bu kadar hedefe yaklaşmamıştık. Son kez omuz verilirse, takımlarımızdan biri Süper Lig imkanlarıyla zaten kurtulacak” ifadesini kullandı.

Yazarlar