Ege Doğanın bağrında bir lezzet durağı

Doğanın bağrında bir lezzet durağı

07.12.2010 - 00:42 | Son Güncellenme:

Gaziemir Belediyesi Sarnıç Sosyal Tesisleri, tadilatın ardından, yeni ekibiyle hizmet vermeye başladı. Türk ve dünya mutfaklarından, birbirinden leziz yemekleri, salataları ve tatlılarıyla dikkat çeken tesisler, damak zevkine düşkün olanların vazgeçemeyeceği bir mekana dönüştü.

Doğanın bağrında bir lezzet durağı

Başkan Halil İbrahim Şenol, “Profesyonel kadrosuyla, eşsiz doğasıyla, servis ve ürün kalitesiyle sıra dışı bir mekan oldu. Yalnızca Gaziemirliler değil, tüm İzmirliler, burada konuklarını gönül rahatlıyla ağırlayabilirler” dedi. Tesislerde; çarşamba, cuma ve cumartesi günleri canlı müzik de olacak.

Soğukkuyulular parklarla sevindi
Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi’nde iki parkın yapımına başlarken, bir parkın da açılışını gerçekleştirdi. Bayraklı ilçesi kurulurken, Soğukkuyu Mahallesi sekinlerinin, Karşıyaka’dan ayrılmak istemediğini hatırlatan Başkan Hasan Karabağ, “Endişeleri ortadan kaldırmak için yatırımlarımızda, hizmetlerimizde bu bölgeye ağırlık verdik. Soğukkuyu’nun her sokağına gireceğiz. 30 bin metrekare kilit taş döşeyeceğiz” dedi.


Yeşil Barış’tan ‘iklim’ uyarısı

Dünyaca ünlü çevre örgütü Greenpeace’in (Yeşil Barış) İzmirli üyeleri, Konak Meydanı’nda toplandı, ‘iklim’ uyarısı yaptı. ‘Güneşe karşı uyanın’ temalı eylemde, güneş panellerini andıran pankartlar açıldı. Grup adına konuşan Ezgi Yazgülü Öztürk, “Hükümet artık ağır uykusundan uyanarak, iklim ve enerji konularını ayrı ele almaktan vazgeçmeli. İklim değişikliğiyle ilgili mücadeleye kaynak ayrılmalı” dedi.

Yazarlar