Ege Doğayla iç içe modern bir proje! Bahçeşehir Royal Ayrancılar’da

Doğayla iç içe modern bir proje! Bahçeşehir Royal Ayrancılar’da

18.03.2018 - 03:41 | Son Güncellenme:

İnsanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi ilke edinen Şehru İnşaat, Torbalı’da Bahçeşehir Royal’le 44 bin metrekarelik alanda modern bir yaşam sunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şehnaz Aybar, “Sıcak komşuluk ilişkileri ve geleneksel mahalle kültürü, modern mimariyle yeniden canlanacak” dedi

Doğayla iç içe modern bir proje Bahçeşehir Royal Ayrancılar’da

1984 yılından günümüze “insanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi” ilke edinen Şehru İnşaat, İzmir’in yeni çekim merkezi Torbalı-Ayrancılar’da özel bir projeye imza atıyor. İstanbul ve Bodrum’da çok özel projeleri yaşama geçiren Şehru İnşaat’ın İzmir’deki ilk yatırımı olan Bahçeşehir Royal, bölgenin eşsiz doğası eşliğinde huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.

Haberin Devamı

44 bin metrekare alan üzerinde yükselecek Bahçeşehir Royal, yoğun bir katılımla tanıtıldı.

Farklı bir yaşam

Şehru İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şehnaz Aybar, 6 blok, 340 daire ve 8 dükkândan oluşan Proje’nin, geniş peyzaj alanları, sosyal tesisleri, kafeteryaları, restoranları ve ticari alanlarıyla dikkat çektiğini söyledi. Modern yaşamın tüm detaylarını içinde barındıran Bahçeşehir Royal’de lüks, prestij, sosyal ve doğal yaşamın bir arada olacağını belirten Aybar, “Bu özel proje, sadece fiziksel bir yaşam alanı değil, aynı zamanda sosyal mekân özelliği de taşıyacak. Doğayla iç içe ortamdaki havuzu ve geniş bahçeleri ile dikkat çekecek Bahçeşehir Royal’de sıcak komşuluk ilişkileri ve geleneksel mahalle kültürü, modern mimari içerisinde yeniden canlanacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Doğayla iç içe modern bir proje Bahçeşehir Royal Ayrancılar’da

Geniş alanlar

Şehru İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seda Mercan, konutların İzmir’in inşaat sektöründe cazibe merkezi haline geldiğini belirtti, “O yüzden buradayız. Torbalı Ayrancılar’daki bu projemizin ardından Bornova ve Ulukent’te de yeni yatırımlarımız olacak” dedi. Metrekarenin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Mercan, “Çünkü yaşam alanları yapıyoruz. Sosyal ve yeşil alanlarımızın geniş olmasına özen gösteriyoruz. Sakinliği arayan İzmirliler ile özellikle İstanbulların projemize olan ilgisi yoğun. Konutlarımızın yüzde 30’unu şimdiden sattık. 2019 yılının Haziran ayındoa teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Doğayla iç içe modern bir proje Bahçeşehir Royal Ayrancılar’da

30 yıllık deneyim

Sektördeki faaliyetlerine 1984 yılında Şanlıurfa’da başlayan Şehru İnşaat, merkez ofisini 1989 yılında İstanbul’a taşıdı.

Bahçelievler, Bakırköy ve Florya’da prestijli projelere imza attı. Türkiye’nin markası olmayı hedefleyen Şehru İnşaat, 2004 yılında İstanbul ile birlikte turizm cenneti Bodrum’da da önemli projeler hayata geçirmeye başladı. Yalıkavak ve Türkbükü’nde lüks konut, villa ve iş merkezleri yaptı.

İnşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da önem veren Şehru İnşaat; açıklık, şeffaflık ve dürüstlük içinde, kendilerini tercih edenlerin sıcak yuvalarına bir an önce yerleşmeleri için projelerini en kısa sürede bitirmeyi taahhüt ediyor. Şehru İnşaat, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu anlayışını, satış öncesi ve sonrası tüm süreçlerde de uyguluyor.