Ege Durmak yok

Durmak yok

28.07.2009 - 01:21 | Son Güncellenme:

Teknik ekibi ve kadro iskeletini koruduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Bektur, “Takviyelerle çok daha güçlü hale geldik. Yine rekorlara imza atacağız” dedi

Durmak yok

Geçen sezon 2.Lig’de ‘Fırtına’ gibi esip, rekorlar kırarak 1.Lig’e çıkan Buca, aynı hızla yoluna devam edip Süper Lig’e ismini yazdırmak istiyor.
Karşıyaka ve Altay’la birlikte İzmir’i 1.Lig’de temsil edecek sarı-lacivertli ekip, kadrosunu büyük ölçüde korurken tecrübeli oyuncularla gücüne güç kattı. Altı takviye yapan Buca, İzmir’e davet ettiği Brezilyalı file bekçisi Luiz Carlos’u beğenmesi halinde imza attırıp, transfer defterini kapatacak.

Tecrübeli isimler geldi

Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın isteğiyle kadro iskeletini koruyan Bucaspor; Mustafa Güngör, Mesut, Erkan Taşkıran, Süleyman, Hüseyin Akmaz, Hüseyin Kar, Altan, Olcay, İlker ve Ergin’le yolarını ayırdı. Karşıyaka’da umduğunu bulamayan santrfor Yunus’un yanı sıra son iki sezonda Kocaeli ve Manisa’da şampiyonluk yaşayan Erman Güraçar’ı renklerine katan Fırtına, Kocaeli’den Serkan ve Berkay, Kasımpaşa’dan Onur, Manisa’dan Burak’ı da transfer etti. Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, bu sezon hedeflerinin ilk altıya girmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Öncelikli amaç ilk altı

“Bank Asya Birinci Ligi’ndeki en iyi ekiplerden birine sahip olduğumuza inanıyorum. İskelet kadromuzu korurken, yeni takviyeler de yaparak takımımızı daha da güçlendirdik. Teknik Direktör Kemal Kılıç’la sözleşme yenileyerek, istikrarı seçtik. Bucaspor, İzmir takımları içinde bu yıl da yeni rekorlara imza atacaktır.”