Ege Düşük ayarlı bilezik satanlar yakalandı

Düşük ayarlı bilezik satanlar yakalandı

17.03.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Buca’da, kuyumculara düşük ayarlı bilezikleri satarak dolandırıcılık yapan H.U. ile İ.U, polisin operasyonuyla yakalandı. Zanlılarla birlikte çok sayıda düşük ayarlı bilezik ele geçirildi.

Düşük ayarlı bilezik satanlar yakalandı

Forbes Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, kuyumcuların düşük ayarda bilezik satmaya çalışan kişiler olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri, çalışma başlattı. Ekiplerin kuyumcuların verdiği eşkal bilgilerine göre yaptıkları araştırmaların ardından operasyon başlatan polis, park halindeki bir otomobil içerisinde bulunan H.U. ile İ.U. yakalandı.

Haberin Devamı

Minibüs durağında baba-oğula infaz
Havran’da, alacak yüzünden çıkan tartışmada, baba ve oğul, eski iş ortakları tarafından tabanca ile öldürüldü. İlçeye bağlı Küçükdere köyünde oturan Faruk Köylüceli (59) ve oğlu Mesut Köylüceli (27) ile eski iş ortakları F.A.A. (44) arasında, ortaklaşa aldıkları kamyon nedeniyle alacak tartışması çıktı. Baba oğul, Havran’dan köye dönüş için durakta beklerken, F.A.A’nın kurşunlarına hedef oldu. Zanlı, yaralı halde bir dükkana sığınan Faruk?Köylüce’ye kurşun yağdırmaya devam etti. Zanlı kayıplara karıştı.

Polis, 60 ton jet yakıtına el koydu
İzmir’de, TÜPRAŞ Aliağa Rafinerisi’nden aldikları jet yakıtını, havalimanı yerine anlaşmalı benzin istasyonuna vererek haksız kazanç sağladığı ileri sürülen 3 kişi yakalandı. Yapılan operasyonda 60 ton yakıta da el konuldu. İki TIR’daki 60 ton akaryakıta el kondu. Gözaltına alınan şoförler Y.A. ve L.O. ile şirket yetkilisi Ş.Ö., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
İZMİR DHA

Haberin Devamı

Taksinin çarptığı genç öldü

İzmir’in Anafartalar Semti’nde, U dönüşü yapan taksinin çarptığı motorsikletteki Şahin Ateş, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. R.A’nın (46) kullandığı 35 T 7207 plakalı taksi, U dönüşü yaparken Şahin Ateş’in (25) kullandığı 35 EPV 52 plakalı motosiklete çarptı. Yaralanan Şahin Ateş ile eşi Fikriye Ateş (24), Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Şahin Ateş ölürken, eşinin tedavisinin sürdüğü bildirildi. Şoför R.A. gözaltına alındı.
İZMİR DHA

Bombacı üç kişi yakalandı
İzmir’de, PKK’nın gizli şehir yapılanması KCK’ya yönelik operasyonda üç kişi gözaltına alındı, 800 gram el yapımı patlayıcı ele geçirildi. İzmir’deki polis ekiplerinin, nevruz öncesi operasyonda KCK’nın Ege Bölge Sorumlusu olduğu iddia edilen üniversite öğrencisi M.D.M. ile iki kadın gözaltına alındı. M.D.M.’nin bulunduğu yerde kola kutularına hazırlanmış 800 gram el yapımı patlayıcı ele geçirildi. M.D.M. ile R.P. ve L.Y.’nin sorgularının sürdüğü bildirildi.
TAYLAN YILDIRIM DHA