Ege Eczacılar kaynaştı

Eczacılar kaynaştı

03.03.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

HEDEF Alliance’ın 2010 yılında başlattığı “İlaç Dışı Fırsat Günleri”nin ikincisi, İzmir’de Kaya İzmir Thermal&Convention’da gerçekleşti.

Eczacılar kaynaştı

İki gün süren fuara medikal, kozmetik ve dermokozmetik alanlarında faaliyet gösteren 95 firma, eczacılarla bir araya geldi. Fuarı, İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Kaya Holding Onursal Başkanı Burhanettin Kaya, Başkan Vekili Cihangir Kubilay da ziyaret etti. İlaç dışı sektörünü büyütmek ve eczacılar ile tedarikçi firmaları ortak bir platformda buluşturmak amacıyla düzenlenen organizasyonun açılış kurdelesini Hedef Alliance Genel Müdür Yardımcısı Erhan Tetik, İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, Eczacı Hülya Cici, Hedef Ege Şube Müdürü Mahmut Cici birlikte kesti.

Haberin Devamı

İzmir’e dünyanın kuklası geliyor
İzmir Uluslararası Kukla Festivali, 16 ülkeden 31 kukla tiyatrosu grubu, 34 oyun, kentin her yanında 30 gösteri mekanı, 120 temsil, 2 uluslararası sempozyum, 3 sergi, workshop’lar ve daha birçok etkinlikle İzmirliler ile buluşmaya hazırlanıyor. 10 Mart’ta başlayacak 5. İzmir Uluslararası Kukla Günleri’ne bu yıl, Jordi Bertran, Stephen Mottram gibi dünyanın en ünlü kuklacılarının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 45 kişilik dev kadrolu ‘Surname 2010’ oyunuyla katılacak.

‘İzmir Çetesi’ Buca'da
Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘İzmir Çetesi’ dizisinin çekimleri Buca’da yapıldı. Başrolde Kadir İnanır’ın oynadığı dizinin Buca’daki çekim setine konuk olan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, dizi ekibinin ilçesinde olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tatı, oyunculara ve set ekibine başarılar diledi. Daha önce Kavak Yelleri dizisi yapımcılarının da bazı bölümlerinde tercih ettiği Buca Dutlu Sokak’taki çekimleri izleyen Başkan Tatı, Kadir İnanır’la bir süre sohbet etti. Tatı, Kadir İnanır’a Mustafa Kemal Atatürk’ün bir fotoğrafını hediye eden, Bucaspor atkısını boynuna taktı.

Haberin Devamı

Tarihi mekanda müzik ziyafeti
Tarihi Havagazı Fabrikası Sanat Kafe’de, cazın divası Ayten Alpman ile 9 Şubat’ta başlayan konserler, gençlerin büyük ilgisiyle devam ediyor. Hüsnü Arkan-Birsen Tezer, Ayşe Gencer-İmer Demirer‘den sonra, bu kez tarihi mekanda, Karadeniz ezgileri ve Lazca Caz konusunda ün yapan Fuat Saka sahne alacak.Yarın saat 21.30’da başlayacak konseri sakın kaçırmayın.

Project, Lomboz Bar’da
Crowne Plaza Oteli’ndeki Lomboz Bar’da cumartesi akşamları İzmir’in beğenilen gruplarının başında yer alan Proeject sahne alıyor.Canlı müzikle her cumartesi farklı bir programın sunulduğu mekanda, orkestra şefliğini ve konuk solistliğini, opera kariyerini tüm dünyada başarıyla devam ettiren tenor Levent Gündüz’ün yaptığı Proeject, repertuvarında İtalyan, İspanyol, Fransız, Portekiz, Arjantin, İngiliz, Amerikan, Türk, Latin müziklerine de yer veriyor. Lomboz Bar’da giriş ücreti uygulaması bulunmuyor.