Ege ‘Edremit’i alacağız başka yolu yok’

‘Edremit’i alacağız başka yolu yok’

20.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı’nın vefa yemeğinde konuştu, “31 Mart’ta 20 ilçeyi alacağız” dedi

‘Edremit’i alacağız başka yolu yok’

AK Parti, yaklaşan yerel seçimler öncesi dayanışma ve motivasyonu artırma buluşmalarını Balıkesir’de de sürdürüyor. Son olarak Edremit ilçe teşkilatının düzenlediği vefa yemeğinde Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, ilçe belediye başkan aday adayları, eski ilçe teşkilat başkanları ve partililer bir araya geldi.

Haberin Devamı

‘Bu bir sevda, bir aşk’

Toplantıda konuşan ve sözleri sık sık ‘Aklın Yolu Kafaoğlu’ tezahüratıyla kesilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, “24 Haziran’da beş milletvekili çıkardık, 31 Mart’ta da Büyükşehir ve 20 ilçeyi alacağımıza inanıyorum. Hani bir slogan vardır, ‘Bu maçı alacağız, başka yolu yok’ diye, Edremit’i alacağız, başka yolu yok. Edremit’in en büyük salonuna sığamıyoruz. İşte bu bir sevda, bu bir aşk” dedi. Türkiye’de belediyeciliğin değiştiğini ifade eden Başkan Kafaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“Eskiden ideolojik belediyecilik vardı. AK Parti ile hizmet belediyeciliği, sosyal belediyecilik, katılımcı belediyecilik ve çevreye duyarlı belediyecilik anlayışı geldi. Şimdi de gönül belediyeciliği seferberliği başlatıyoruz. Sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacağız.”