Ege Ege beyaza büründü

Ege beyaza büründü

08.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı Ege kıyılarını da vurdu. Bazı vatandaşlar karın keyfini çıkarırken bazıları ise yolda mahsur kaldı.

Ege beyaza büründü

Aydın’ın Nazilli, Efeler ve Koçarlı ilçelerinde yüksek kesimlere yağan kar güzel görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 8 yıldır kar yağmayan ilde vatandaşlar, yüksek kesimlere giderek karın keyfini çıkardı. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı kırsal mahalleleri beyaz örtüyle kapladı. Ortaya kartpostallık manzaralar çıkarken, alınan tedbirler sayesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.

Haberin Devamı

Kiraz’da yollar kapandı

Uşak’ta ise olumsuz hava şartları nedeniyle dün okullara kar tatili verildi. Uşak Valisi Funda Kocabıyık, akşam saatlerinde il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. İzmir’in Kiraz ilçesinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle Altınoluk, Ören, Cevizli, Kibar, Ovacık, Dokuzlar, Umurlu, Ahmetler, Olgunlar, Mersinlidere, Akpınar, Uzunköy ve Bahçearası mahallelerinde yollar kapandı. Gece gündüz yoğun mesai harcayan ekiplerin çalışmaları sonucunda kapanan köy yolları tekrar açıldı.