Ege Ege’de süper derbi

Ege’de süper derbi

03.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Ege’de süper derbi

Spor Toto 1. Lig’de milli maç arasının ardından 54 puana sahip lider Abalı Denizlispor bugün evinde Play Off hesapları yapan Altay ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig verilen Milli Takım ve yerel seçimin arasından bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Abalı Denizlispor bugün 19:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Altay’ı ağırlıyor. Karşılaşmayı Sarper Barış Saka yönetecek. Denizlispor ve Altay tarihlerinde 26 resmi maçta karşılaştılar. Bu maçlarda Denizlispor 12 maçta galip gelirken, Altay 6 maçta sahadan galip ayrıldı. 8 Maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor bu maçlarda 41 gol bulurken, Altay 26 kez fileleri havalandırdı.

‘Kazanmak zorundayız’

Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP ve gold tribün 100, kapalı B ve D üst 35, kapalı A-E alt ve üst 25, maraton 15, kale arkası ile misafir tribün 10 TL olarak belirlendi. Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Altay’ın hedefleri olan bir rakip olduğunu belirterek, “Milli aradan sonra çok kritik bir maça çıkacağız. Evimizde kayba tahammülümüz yok. Şampiyonluk yolunda avantajımızı sürdüreceğiz, takıma güvenim tam” dedi. Play Off potasının 8 puan gerisinde yer alan İzmir ekibinin çalıştırıcısı Sait Karafırtınalyar ise, “Denizlispor güçlü bir ekip. Ancak biz her maçımızı kazanmak için oynayacağız” yorumunu yaptı.

Yazarlar