Ege Ege-Koop sakinleri doğalgaza kavuşuyor

Ege-Koop sakinleri doğalgaza kavuşuyor

05.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmirgaz 600 bin TL’lik yatırıma imza atacak, Karşıyaka Körfez Evleri’yle 25. Yıl Konutları’nın bulunduğu bölgeye 4.5 kilometre polietilen hat çekecek

Ege-Koop sakinleri doğalgaza kavuşuyor

Ege-Koop’un Bayraklı Onur Mahallesi’nde hayata geçirdiği 703 konutluk Karşıyaka Körfez Evleri’yle 395 konutluk 25. Yıl Konutları’nda doğalgaz hattı çalışmalarına başlandı. İzmirgaz 600 bin TL’lik yatırıma imza atacak, bölgeye 4.5 kilometre polietilen hat çekecek. 2008’de yerleşime açılan Karşıyaka Körfez Evleri sakinleriyle temeli Aralık 2009’da atılan 25. Yıl Konutları ortaklarının doğalgaz taleplerini İzmirgaz’a ileten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, olumlu yanıt almanın huzurunu yaşıyor.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmirgaz Genel Müdürü Burçin Yandımata, Genel Müdür Yardımcısı Demir Koloğlu, Genel Koordinatör Halil Tataş’ın da katıldığı törenle doğalgaz borulama sistemi çalışmalarına başlandı.
İzmirgaz yetkililerine teşekkür eden Aslan, şunları kaydetti: “Ege-Koop olarak tüm projelerimizde çevreye önem verdik. Şimdi de ekonomik ve daha temiz ısınma isteğinde bulunan ortaklarımızı çevreci enerji kaynağı doğalgazla buluşturuyoruz. Ortaklarımızın doğalgazla ısınma isteğine cevap veren İzmirgaz yönetici ve çalışanlarına, onların sesi olan basın mensuplarına ve her konuda desteğini esirgemeyen Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ’a teşekkürlerimizi sunarım. Çalışmalar kasımda tamamlanacak, böylelikle ortaklarımız kışa temiz enerjiyle ısınarak girecek” dedi.