Ege Ege-Koop’tan bayram hediyesi

Ege-Koop’tan bayram hediyesi

23.04.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan Foça’daki son projelerinin hem ödeme kolaylıkları hem de sahip olduğu imkanlarla kaçırılmaz fırsatlar sunduğunu belirtti, “Yatırımcılar avantajlı seçeneklerle kazançlı çıkacak” dedi.

Ege-Koop’tan bayram hediyesi

Ege-Koop, temelden sonra 30 ay içinde tamamlanacak yeni projesi Ege-Koop Nefes Foça Evleri projesinde eşsiz fırsatlarla yatırımcıya bayram hediyesi sunuyor. 

Haberin Devamı

“Yatırımcılarımız bugünün fırsatını, yarın yüzde 200 kârla servete dönüştürecek” diyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “İzmir’e olan sevgimizle elimizi yine taşın altına koyduk. Dünya tarihsel mirasının sayılı vitrinlerinden Foça’da yeni bir proje hayata geçiriyoruz. Konut fiyatların yükseldiği ve özellikle genel seçim sonrası ikiye katlayacağını düşündüğümüz böylesi bir dönemde, kefil ve faiz dahi olmayan bahçeli yaşam alanlarını benzersiz bir ödeme kolaylığıyla sunuyoruz. Arsa payının yarısı peşin, kalanı iki taksitle ödenecek” ifadelerini kullandı. 

Projenin, emsallerinin yüzde 30-40 altında fiyatlara mal olacağını dile getiren Aslan, “1+1’de arsa bedeli 1 milyon 350 bin lira, 2+1, dubleks meskenin de arsa bedeli 1 milyon 650 ile 1 milyon 980 bin lira arasında olacak. Yatırımcıya adeta bayram hediyesi sunuyoruz. Proje avantajlı, lokasyon avantajlı, yatırımcının kazancı da avantajlı olacak” dedi. 

Haberin Devamı

Güvenle eşdeğer 

Ege-Koop’un önceliğinin her şeyden önce güven olduğunu sözlerine ekleyen Aslan, “Henüz deprem yönetmeliği dahi yokken, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası ve TSE ile işbirliği protokolü imzaladık. Yaptığımız her projede birlikte hareket ettik. Akıl, bilim ve vicdanla ilerleyeceğimiz bu projemizin de sonuna kadar arkasındayız. Projenin ön onayı için tüm başvurular yapıldığı ve belediye tarafından da onaylandı” diye konuştu.