Ege Ege Perla’da yaşam başladı

Ege Perla’da yaşam başladı

07.09.2017 - 06:29 | Son Güncellenme:

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle 490 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ve 1000 kişiye istihdam sağlayan Ege Perla Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün hizmete girdi

Ege Perla’da  yaşam başladı

Konut, ofis ve alışveriş merkezi ile İzmir’in ilk karma projesi olan ve Kanyon Yönetim tarafından yönetilecek Ege Perla, sadece alışveriş ihtiyacı için değil, misafirlerinin tüm sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermek üzere kurgulandı. 100’e yakın yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapacak Ege Perla’nın açılışında konuşan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “İzmir’in yüksek potansiyeli, pek çok yatırımcının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu bilinçle biz de bölgenin ilk karma projesi Ege Perla’yı, yaklaşık 150 bin metrekare inşaat alanı ve 490 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirdik. 1000 kişiye de istihdam sağladık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Temeli 2012’de atıldı

Ege Perla’da  yaşam başladı

Körfez manzarasına sahip konut, ofis-home ofis ve alışveriş merkezinden oluşan projenin temellerini 2012 yılında attıklarını belirten Genel Müdür Tanes, şöyle devam etti: “2016 yılında da karma projemizin konut ve ofis bölümlerinde hayat başladı. Bugün ise heyecanla beklediğimiz ve uzun zamandır titizlikle üzerinde çalıştığımız Ege Perla AVM’nin açılışı için bir aradayız. İnanıyoruz ki, doğa ve teknolojiyi harmanladığımız yarı açık AVM modeli, Ege Perla ile farklı peyzajı ve birbirinden değerli ve iddialı marka karmasıyla, İzmir’e yepyeni bir alışveriş deneyimi sunacağız.”

Hedef, İzmir’in markası olmak

EGE Perla’ya hayata geçirerek İzmir’in markalarından biri olmayı hedeflediklerini belirten Genel Müdür Turgay Tanes, “İzmir’e layık simge bir yapı oluşturmak üzere yola çıktığımız Ege Perla, İş GYO’nun tüm tecrübesini yansıttığı, İzmirlilere ve İzmir’i kalbinde hissedenlere hak ettikleri kaliteli yaşamı sunan, en değerli projelerimizden biridir. Bu anlamda, İzmir gibi, geleceğin yükselen değeri olmaya aday bir kentte onun marka değerini ve cazibesini artıracak Ege Perla gibi projeye imza atmış olmak bizi çok heyecanlandırıyor” diye konuştu.