Ege Ege rüzgarında nefes kesen yarış

Ege rüzgarında nefes kesen yarış

18.07.2018 - 00:16 | Son Güncellenme:

Arkas Aegean Link Regatta’nın ikincisi, en iyi parkurlardan sayılan Çeşme’de, 29 Ağustos-2 Eylül günlerinde yapılacak

Ege rüzgarında nefes kesen yarış

Arkas, Türkiye Yelken Federasyonu ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Çeşme Marina’nın işbirliğiyle gerçekleşen organizasyon, bu yıl da Çeşme-Sakız hattını şenlendirecek. Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, “Yelken sporunu bu coğrafyada sevdirmek ve aynı zamanda Çeşme’yi marka etkinliklerle desteklenmek istiyoruz. Her yıl artan yerli ve yabancı yelkencilerin katılımıyla geleneksel hale gelmesini hedeflediğimiz yarış, umuyoruz keyifli, bol rüzgarlı ve eğlenceli olur” dedi.

Haberin Devamı

Mükemmel organizasyon

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ise, “Sevgiyle ve mükemmel uyumla yapılan bir iş, odağında sporcuyu mutlu etmek var. Diliyorum yurtdışındaki marka yarışlar gibi daha uzun yıllar devam eder” ifadelerini kullandı. Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan da “Arkas Aegean Link Regatta’ya ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu yıl erken kayıtlarda 43 tekneye ulaştık. Bu sayının 50’yi rahatlıkla aşacağını düşünüyoruz. Bu katılım bize mutluluk veriyor” diye konuştu.

Coşkulu final

Arkas Aegean Link Regatta’da deniz tutkunları, yarışların ve Sakız turunun yanı sıra her gün Çeşme’de farklı bir mekanda yapılacak özel partilerle de keyiflerine keyif katacak. Before Sunset’te gerçekleştirilecek kapanış partisinde de ödül töreni heyecanının yanı sıra katılımcılar usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu’nun notalarıyla gecelerini unutulmaz kılacak.

Yazarlar