Ege Ege Şehir’de yeni yönetim belirlendi

Ege Şehir’de yeni yönetim belirlendi

17.01.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Ege Şehir’de yeni yönetim belirlendi

Özel Ege Şehir Hastanesi’nde yönetim kurulu değişti. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı hastane ortaklarından Dr. Merih Şan oldu. Eski uygulamalardan ve Türkiye’deki birçok özel hastane uygulamalarından farklı olarak yönetim kurulu ortaklardan 1 kişi, hastane çalışanlarından 2 kişi olmak üzere toplam 3 kişiden oluşturuldu.

Haberin Devamı

Uluslararası standartlar

Yönetim kurulu başkanlığına hastane ortaklarından Dr. Merih Şan, yönetim kurulu üyeliklerine de hastane mesul müdürü Dr. Hasan Pınar ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Filiz Büyükkeçeci seçildi.

Şan, “Uluslararası sağlık standartlarında, modern altyapısı ve üstün tıp teknolojisi ile hizmet veren hastanemiz 107 yataklıdır.

Hastanemizde 6 adet tam donanımlı ameliyathane, 2 doğum haneli doğum ünitesi, 36 yataklı üç yoğun bakım ünitesi, yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 39 poliklinik odası mevcuttur. İzmir’de diğer özel hastanelerde bulunmayan Hematoloji ve Çocuk Cerrahisi, hastanemizin vazgeçilmez branşlarındandır. Bizler, hekim olarak, temel görevimizi hastalarımızı güleryüz ile ağırlayıp, sağlıklarına kavuşturmak olarak görüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Üniversite hastanesi

Plazmaferez ünitesi, uyku labaratuvarı, saç ekim birimi, obezite ve diyabet cerrahisi gibi önemli sağlık birimlerinin bünyelerinde bulunduğunu belirten Dr. Şan, “Polikliniklerimiz kapsamlı hizmet verecek niteliklerle donatıldı. Özel Ege Şehir Hastanesi olarak hedefimiz; daha da büyüyerek üniversite hastanesi olmak, sağlık turizmi ile ilgili çalışmalarımızı artırmak, Türkiye ve dünya çapında örnek alınan bir hastane olmak” diye konuştu.