Ege Ege Üçlüsü klasik müzik ve türkü seslendirecek

Ege Üçlüsü klasik müzik ve türkü seslendirecek

26.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Keman sanatçısı Sema Korkut, viyolonsel sanatçısı Fulya Ergüden ve piyanist Şeniz Duru’dan kurulu Ege Üçlüsü, yarın saat 20.00’de, İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) Elhamra Sahnesi’nde bir konser sunacak.

Ege Üçlüsü klasik müzik ve türkü seslendirecek

Konserde, Smetana, Piazzolla ve Dejonghe’nin eserlerinin yanı sıra üç de halk türküsü seslendirilecek. Grup, çeşitli oda müziği eserlerinin yanı sıra Türk müziği düzenlemelerini de icra ediyor.

Hepsi de gönüllü turizm elçileri olarak döndü

Karşıyaka’da 19.’su düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılan ülkelerin yetişkinleri veda yemeğinde doyasıya eğlendi. Belediye Spor Salonu’ndaki yemekte, orkestranın müziklerine kapılan 17 ülkeden 19 grubun büyük konukları halay çekti, dans etti, oyunlar oynadı. Günlerce süren koşuşturma içinde çocukların gösterilerini hazırlayan yöneticiler, bu kez yorgunluk stresi atma imkanı buldu, gönüllü turizm elçilerimiz olarak ülkelerine döndü.

Ödemişli Fenerbahçeliler 50 engelliyi sevindirdi

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde Fenerbahçeliler Derneği Lokali açıldı. Derneğin temin ettiği 50 tekerlekli sandalye belediyenin Engelsiz Kahvehanesi’nde engellilere dağıtıldı. Salı Pazarı’ndaki dernek lokalinin açılışına, Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Avukat Ferit Yurtseven, Fenerbahçe Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün ve yöneticiler Murat Poyraz ile Yaşar Nadir Atilla katıldı. Yenigün, “Ödemiş derneğimizin mazisi eski. 16 yıl başkanlığımızı yapan Şükrü Saracoğlu’nun memleketi olduğu için Ödemiş ayrıca önemli. Hayırlı olsun” diyerek kurdeleyi kesti.