Ege Egelilerin Kartal sancısı

Egelilerin Kartal sancısı

12.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Düşme kabusundan uyanamayan Ege temsilcileri Akhisar Bld ve Altay’ın geleceğini, önümüzdeki iki hafta Kartalspor’la üst üste oynayacakları iki kritik maçın sonuçları belirleyecek. Tehlike hattındaki rakiplerine göre birer maç az oynayacak temsilcilerimiz, Kartal’ı yenmeleri halinde rahatlayacak

Egelilerin Kartal sancısı

Bank Asya 1. Ligi’nde haftayı puansız kapatarak düşme kabusundan uyanamayan Ege temsilcileri Akhisar Belediye ve Altay’ın kaderlerini, önümüzdeki iki hafta Kartalspor’la üst üste oynayacakları iki kritik maçın sonuçları büyük ölçüde belirleyecek.
Akhisar Bld (26) küme düşmesi kesinleşen Diyarbakırspor’un bir basamak üstünde 16’ncı sırada yer alan Kartal’la (24) pazar günü deplasmanda karşılaşırken, Altay da (27) Mersin deplasmanının hemen ardından İzmir’deki son maçını İstanbul temsilcisiyle oynayacak. Bu haftaki Adanaspor-Güngören Bld randevusunun sonucu da büyük önem taşıyor.

4 galibiyet, 12 beraberlik

Kurtuluş hesapları yapan rakiplerine göre birer maç daha az oynayacak Altay ve Akhisar Bld, Kartal’ı üst üste mağlup etmeleri halinde büyük ölçüde rahatlayacak. Çünkü İstanbul temsilcisi iki kader sınavından sonra Mersin İdmanyurdu (D), Giresunspor ve Boluspor’la (D) karşı karşıya gelecek.
Diyarbakır’dan sonra ligin en az galibiyet alan takımı olan Kartal, iç sahadaki 14 karşılaşmada 2 galibiyet, 7 beraberlik, 5 yenilgi alırken, deplasmandaki 13 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik, 6 yenilgi elde etti.

Düşme hattında kalan maçlar

GİRESUN (31): KSK (D), Mersin İY, Denizli, Kartal (D), K.Erciyes
ADANA (28): Güngören, G.Antep BŞB (D), Ç.Rize, Akhisar Bld (D), Altay
GÜNGÖREN (28): Adana (D), Tavşanlı Linyit, Samsunspor (D), Diyarbakır, Karşıyaka (D)
ALTAY (27): Mersin İdman Yurdu (D), Kartalspor,
Boluspor (D), bay, Adanaspor (D)
AKHİSAR (26): Kartal (D), Bolu, bay, Adana, Tavşanlı (D)
KARTAL (24): Akhisar Bld, Altay (D), Mersin İY (D), Giresun, Bolu (D)