Ege Erdoğan, 17 Şubat’ta Balıkesir’de

Erdoğan, 17 Şubat’ta Balıkesir’de

14.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Şubat Pazar günü Kuva-i Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşacak.

Erdoğan, 17 Şubat’ta Balıkesir’de

Cumhurbaşkanı Erdoağan’ın kente bohçası dolu geleceğini ifade eden Karesi Belediye Başkanı ve AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Yücel Yılmaz, “Cumhurbaşkanımız önce millet ve memleket diyerek gönül yürüyüşü başlattı. Bu büyük buluşmaya Balıkesirli tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Özellikle Cumhur İttifakı yaptığımız MHP’li kardeşlerimizi de alanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yılmaz ayrıca Balıkesir’de, şehrin geleceğine ilişkin yol haritasını ve eylem planını ortaya çıkarmak için kentte görev yapan doçent ve profesörlerden oluşan 50 akademisyenin katılımıyla düzenlenen Akademik Danışma Kurulu’na katıldı.

Haberin Devamı

Akademik dokunuş

Kentin geleceği için proje ve fikirlerin paylaşıldığı bir platform oluşturmak istedikleri için akademisyenlerle bir araya geldiklerini belirten Yılmaz, “Balıkesir’i bir cazibe merkezi haline nasıl getiririz, onu düşünüyoruz. Güvenli, huzurlu, eğitim kalitesi yüksek, 12 aya yayılabilecek etkinlik sirkülasyonunu nasıl yaparız, istihdamı da nasıl arttırabiliriz, bunları masaya yatırdık” dedi. l DHA