Ege Erkunt Traktör’den 2020’de ikincilik hedefi

Erkunt Traktör’den 2020’de ikincilik hedefi

20.10.2017 - 03:03 | Son Güncellenme:

Hintli traktör devi Mahindra ile güçlerini birleştiren Erkunt Traktör’de Yönetim Kurulu Başkanı Armağan, hedeflerini, 2020 yılında ikincilik olarak açıkladı

Erkunt Traktör’den 2020’de ikincilik hedefi

Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Hintli traktör devi Mahindra ile güçlerini birleştirmelerinin ardından hızla piyasaya sürecekleri yeni model ve maliyet avantajlarına dikkat çekti, sektördeki büyümelerini sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı

15. yıla güçlü giriş

Mahindra’nın dünya çapında 164 şirketi, 200 binden fazla çalışanı bulunduğunu ve 2 bin 500 satış noktasına sahip olduğunu ifade eden Erkunt Armağan, yapılan protokolle firmanın global gücünü de arkalarına alarak önemli bir ivme yakaladıklarını dile getirdi. Mahindra’nın bin 500 kişilik Ar-Ge ekibinin desteği ile Erkunt özelinde yeni modeller geliştireceğini kaydeden Armağan, çiftçilerin beklentilerine cevap verir nitelikteki ürünlerle 2020’de pazar ikinci olmak için çalıştıklarını vurguladı. Erkunt modellerinin yanı sıra; yurtdışında da ArmaTrac markasıyla büyümelerini devam ettireceklerini belirten Erkunt Armağan, “2018’de kutlayacağımız 15’inci yılımıza Mahindra ile birlikte güçlü bir giriş yapıyoruz. Markamızı, Mahindra global üretim ve satış ağının önemli bir parçası yaparak ülkemizin çiftçisine daha fazla kazandırmak için çalışacağız. Şubat ayında Ege’ye özel yeni modelin de lansmanını yapacağız. Tüm modellerde fiyat avantajı sağlamak için maliyetleri düşürmek için çalışıyoruz” diye konuştu.