Ege ‘Evde bakılan hastayı sandığa götüreceğiz’

‘Evde bakılan hastayı sandığa götüreceğiz’

12.04.2017 - 03:46 | Son Güncellenme:

MANİSA İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım, hastanede veya evde sağlık hizmetinden yararlanan hastaların 16 Nisan’da yapılacak referandumda oy kullanabileceğini açıkladı.

‘Evde bakılan hastayı sandığa götüreceğiz’

Evde ve hastanede sağlık hizmeti alan hastalara araç tahsisi yapılacağını belirten Dr. Engin Yıldırım, “16 Nisan’da halk oylaması yapılacak. Bu durumda vatandaşların en temel haklarından olan oy kullanma hak ve sorumluluklarını yerine getirmeleri önem arz etmektedir. 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylamasında ortopedik özürlülerin, evde sağlık hizmetinden faydalanan hastaların sağlık sebepleriyle sandığa gitmekte zorluk çeken hastalarımızın oy kullanma hakkını tekrar kazanabilmeleri adına, biz onlara Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak yardımcı olacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘Başvuruda gecikmeyin’

444 38 33 numaralı telefonun mesai saatleri içinde aranabileceğini belirten Dr. Yıldırım, “Bize kişi bilgileri verildiğinde planlama yapacağız. Planlama doğrultusunda, o hastalarımızın ambulansla ya da evde sağlık araçlarıyla birlikte oy kullanmalarını, sonrasında evlerine bırakılmalarını sağlayacak çalışmalarımız başlamıştır” dedi.