Ege Fahrettin Altay namağlup lider

Fahrettin Altay namağlup lider

28.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Süper Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluğun en kuvvetli adayı Balçova Fahrettin Altay, İzmir gruplarında yenilgi yüzü görmeyen tek takım olmanın gururunu yaşıyor.

Fahrettin Altay namağlup lider

Ligde fırtına gibi esen Fahrettin Altay, oynadığı 10 maçta 28 puan toplayarak alkış aldı. Sadece bir beraberlik alan sarı kırmızılılar, kalesinde de iki gol gördü, rakip ağları 34 kez havalandırdı. Son olarak Karabağlar ve Narlıdere Belediyespor’u 4-0’lık skorlarla geçen Fahrettin Altay, takipçilerine büyük fark atarak liderlik koltuğundaki yerini perçinledi.

Haberin Devamı

Balçova derbisinde müthiş çekişme

İzmir 1. Amatör Küme 8. Grup’ta haftaya damgasını Balçova derbisi vurdu. Balçova Bld. Termalspor’u 2-1’lik skorla geçen Balçovaspor, üç puanı hanesine yazdırıp zirve takibini sürdürdü. Balçova derbisinde gülen taraf Balçovaspor olurken,seyirciler kıran kırana geçen futboldan keyif aldı. Ligin 2. yarısına rakibinin bir puan gerisinde başlayan Balçovaspor, Yunus ve Barış’ın ayağından bulduğu gollerle sonuca gitti. Balçovaspor, bu galibiyetle, lider Urla Gençlik ile arasındaki puan farkını ikiye düşürdü.