Ege Fashion Week’e İzmirli damgası

Fashion Week’e İzmirli damgası

17.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İZMİRLİ model ajansı Uğurhan Akdeniz, İstanbul çıkarması yapacak.

Fashion Week’e İzmirli damgası

3-6 Şubat’ta düzenlenen İstanbul Fashion Week’te aralarında Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Dolunay Ergin, Pelin Tolon, Gülsün Uslu, Ezgi Tuyuran, Burak Gacemer, Alican Peker’in de bulunduğu İzmir’den 16 manken görev alacak. Mankenler, Özgür Masur, Simay Bülbül, Gamze Saraçoğlu, Mavi Jeans ve Avv koleksiyonlarını sergileyecek.

Haberin Devamı

Yamaç paraşütü şenliği
TÜRK Hava Kurumu (THK) İzmir Şubesi, yamaç paraşütünü hem toplumun yakından tanımasını sağlamak hem de gençleri bu spora teşvik etmek için İzmir’in simgesi Birinci Kordon’da yamaç paraşütü eğitimi düzenledi. Görenler büyük şaşkınlık yaşadı. THK yetkilileri İzmirlilerin gösterdiği ilgiden mutlu olduklarını söyledi, “Yarım günlük eğitim çalışması bile Birinci Kordon’a büyük bir hareket kazandırdı. Şubat ayında düzenlenecek Yamaç Parüşütü Festivali’nde bu gençler havalanacak” dedi.

EronAlanköy bir yaşında
İZMİR Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü mezunları Merve Eron ve Gizem Alanköy’ün kurduğu EronAlanköy Haute Couture markası bir yaşını geride bıraktı. Keçelerden yaptıkları tasarımla moda devi D&G’nin dikkatini çeken ikilinin imza attığı tüm tasarımlar, el yapımı olma özelliği taşıyor. Genç tasarımcılar, birinci yıl dönümü nedeniyle hazırladıkları “EA Bride& Coutre” koleksiyonuyla da beğeni topladı.

Haberin Devamı

Gaziemir Lions Kulübü kuruluyor
İZMİR’DE eğitim, sağlık ve sosyal çalışmalarıyla bilinen Lions kulüplerinin 31’incisi Gaziemir’de kuruluyor. Uluslararası Lions Kulüpleri 118 R Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Nasuhi Öndersev, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan bu konuda öncülük etmesini talep etti. Şenol da, “Bu tür derneklerle kulüplerin yerel yönetimler için birer yardımcı ve itici güç olduklarının bilincindeyiz. Birlikte önemli projeler geliştirebiliriz” diye konuştu.