Ege Favori Kaf Kaf

Favori Kaf Kaf

06.05.2009 - 05:00 | Son Güncellenme:

Gözler 14-17 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak turnuvada. Kaf-Kaf, dört takımın birbirleriyle oynadığı maçlarda en fazla puan toplayan ekip...

Favori Kaf Kaf

Bank Asya 1. Ligi’nde sezonun tamamlanmasına bir hafta kala futbolseverlerin gözü 14-17 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenleneceği öğrenilen Play-Off’a çevrildi. Manisaspor ve Diyarbakırspor’un Süper Lig’i garantilediği ligde Play-Off oynayacak dört takım, üçüncü ve son bileti kapmak için müthiş bir mücadeleye girecekler.
İlk altıyı garantileyen Altay ve Karşıyaka’ya gönül verenler, takımlarının Kasımpaşa ve Boluspor’un katılımı ile düzenlenecek turnuvada neler yapabileceğini tartışırken, dört ekibin bu sezon birbirleri ile oynadığı maçlara bakıldığında ibrenin Karşıyaka’yı gösterdiği görülüyor.

Yeşil-kırmızılılar 11 puan topladı

Süper Lig’e 13 yıldır hasret olan KSK, genel puan cetvelinde Kasımpaşa, Altay ve Boluspor’un gerisinde olmasına rağmen, dörtlü puan cetvelinde ilk sırada yer alıyor.
Kaf-Kaf, Play-Off’taki rakipleri ile yaptığı karşılaşmalardan 11 puan çıkarırken Altay 9, Kasımpaşa 8, Boluspor 3 puan toplayabildi. Boluspor’u ilk yarıda deplasmanda 3-0, İzmir’deki rövanşta 3-2 mağlup eden Karşıyaka, İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı Kasımpaşa’yı İzmir’de 1-0’la dize getirmeyi başardı. Hemşehrisi ve ezeli rakibi Altay’a ilk yarıda 3-0 yenilen KSK, ikinci sınavda 0-0’lık skora razı oldu.
KSK ayrıca dört takım arasında en çok gol atan (8) ve en fazla kazanan (3) takım durumunda. Karşıyaya’ya karşı bir galibiyeti bir beraberliği bulunan Altay ise Boluspor’la ilk yarıda 0-0, ikinci yarıda 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip İstanbul’da 2-0 yenildiği Kasımpaşa’yı İzmir’de 1-0’la geçti.