Ege ‘Felsefemiz, dayanışma ve vefayı bize öğütlüyor’

‘Felsefemiz, dayanışma ve vefayı bize öğütlüyor’

15.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Buca Esnaf ve Sanatkârlar Odası, hayatını kaybeden eski başkanlar ve üyelerin anısına lokma döktürdü.

‘Felsefemiz, dayanışma ve vefayı bize öğütlüyor’

Oda’nın uzun yıllar başkanlığını da yapan Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Başkanı Mehmet Ali Susam, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Buca eski Belediye Başkanı Ercan Tatı, odanın eski merhum başkanı Muharrem Okutucu’nun oğlu Hakan Okutucu, odanın eski yöneticileri ile siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve muhtarlar da, Oda yöneticilerini yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Buca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Yazgan, “Hayatını kaybeden eski Başkan ve yöneticiler gönlümüzde yaşıyor. Özellikle merhum başkanımız Muharrem Okutucu’nun ardında bıraktığı değerli mirası korumak ve hizmet çıtasını daha da yukarıya çıkarmak için özveri ile çalışıyoruz. Binlerce yıllık geçmişe dayanan Ahi Evran felsefesi, toplumsal dayanışmayı ve vefayı öngörür. Bu geleneğin bugünkü temsilcileri olarak bizler de büyüklerimizi hiçbir zaman unutmuyor, unutturmuyoruz” diye konuştu.

Makamlar geçici

Buca Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın örnek bir etkinlik yaptığını belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Bu makamlar geçicidir, önemli olan görev süresinden sonra insanlara, ‘İyi bir insandı, önemli işler yaptı’ dedirtebilmektir” dedi.