Ege Folkart Akademi’de sertifika heyecanı

Folkart Akademi’de sertifika heyecanı

10.05.2017 - 03:52 | Son Güncellenme:

Ustalarla Tiyatro Atölyesi’nde ilk dönem eğitimleri bitti; 200’ü çocuk, 100’ü yetişkin 300 kursiyer sertifikalarına kavuştu...

Folkart Akademi’de sertifika heyecanı

Folkart Academy bünyesindeki Ustalarla Tiyatro Atölyesi’nde ilk dönem eğitimleri sona erdi. Folkart Academy için özel olarak hazırlanan tiyatro salonunda düzenlenen törenle 200’ü çocuk, 100’ü yetişkin olmak üzere 300 kursiyer sertifikalarını aldı. İzmir’de sanata verdiği güçlü desteği Folkart Academy ile devam ettiren Folkart’ta sertifika heyecanı yaşandı. Folkart Academy Ustalarla Tiyatro Atölyesi’nde ilk dönem eğitimleri sona erdi. Eğitimler için özel olarak hazırlanan tiyatro salonunda düzenlenen törenle 300 kursiyer sertifikalarını aldı.

Haberin Devamı

Nisan-Mayıs döneminde eğitim alan kursiyerler için düzenlenen törene ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Zeyno Günenç, Ziya Kürküt ile ünlü eğitmenler Şule Demirezen, Yeşim Alıç, Murat Kodallı ve Sim Tolga katıldı.

Ustalardan ders

Folkart Academy Proje Koordinatörü Volkan Severcan, “Nisan-Mayıs dönemi kursiyerlerimizin sertifikalarını verdik. Tiyatro sanatının geleceği için İzmir’den atılan bu adımın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Folkart’a teşekkür ediyoruz. Şimdi 13 Mayıs’ta başlayacak ikinci dönem için çalışıyoruz” diye konuştu. Mayıs-Haziran dönemi kursiyerleri eğitimlerine 13 Mayıs’ta başlayacak. 11 Haziran’a kadar sürecek eğitimlerde yetişkinler 40 saat, çocuklar ise 20 saat eğitim alacaklar.

Yazarlar