Ege Fuarın yıldızı Akhisar oldu

Fuarın yıldızı Akhisar oldu

11.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl ilk kez “Gurme İzmir” başlığıyla düzenlenen 8. Olivtech ile 9. Ekoloji İzmir fuarlarında, en yoğun ilgi Akhisar standına oldu.

Fuarın yıldızı Akhisar oldu

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, “Hastanelerimizde yatan 1 milyon kişiye yemek veriliyor. Yemek yapan firmalar için şartnameye zeytinyağı kullanılsın maddesi eklenirse, hem iyileşme sürecine katkı olacak hem de hastalar zeytinyağı kullanmaya devam ederek sağlıklarını koruyacak. Böylece ülkenin sağlık giderleri de azalacak” dedi.

Haberin Devamı

Ahlat ayrıca seçim öncesi beklentileri olduğunu belirtti, “Sofralık zeytine prim taleplerimiz yıllardır ertelendi, müjde paketleri açılırken bir güzel haberde zeytin çiftçisi bekliyor” dedi. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy da “Doğa Bilimleri ve Tarım Makinaları Fakültesi’ni de ilçeye kazandırmak istediklerini belirtti.

Ünlü şefler, Sahrap Soysal’ın yemekleri ve Neslihan Keskinoğlu’nun zeytinli çayı için stant önünde uzun kuyruklar oluştu.

Yazarlar