Ege Futbol şöleni

Futbol şöleni

14.04.2017 - 05:58 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray’ın eski hocası Jan Olde Riekerink’in de açılış törenine katıldığı Selçuk’taki turnuvanın ilk gününde toplam 120 karşılaşma oynandı

Futbol şöleni

Altınordu’nun, 12 ülkeden 17’si yabancı toplam 48 ekibin katılımıyla düzenlediği 4. Uluslararası U12 İzmir Cup, ilk gün oynanan 120 maçla açıldı. Avrupa’nın 12 yaşta en prestijli turnuvaları arasına giren dev organizasyonun açılışına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Riekerink de katıldı. Altınordu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ana desteğiyle organize ettiği İzmir Cup, büyük bir coşkuyla başladı.

SELFİE YARIŞI

Futbol şöleni


Yerli-yabancı 33 basın mensubunun akredite olduğu dev U12 İzmir Cup’ın Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yapılan açılış törenine katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, miniklerin futbol ziyafetine konuk oldu. Reekerink, gün boyunca sahadan sahaya koşup neredeyse tüm karşılaşmaları izlerken, minik futbolcular da Terim’e büyük ilgi gösterdi. Minikler, bol bol selfie çektirdi. Altınordu Başkanı Seyit MehmetÖzkan, tüm çocuklarla “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” sloganını hatırlattı, “12 yaş grubunun en prestijli turnuvasına ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Gözümüz gençlerde’

FATİH Terim, Metin Oktay’ın adını verdiği Torbalı’daki tesislerini inceledi. “Altınordu’ya her geldiğimde yeni bir tesis görüyorum” diyen Terim, “Böyle tesislerin sayısının artması lazım. Bu kazanım için Altınordu’yu kutluyorum. Gözümüz her zaman gençlerin üstünde” dedi.