Ege Galibiyet Zolan'a

Galibiyet Zolan'a

27.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Denizlispor’un en zor zamanlarında yanında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeşil siyahlıların galibiyet hediyesi için teşekkür etti, “Şehrimizin markası Denizlispor’a her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi

Galibiyet Zolana

Denizli Atatürk Stadı’nda 2 defa geriye düştüğü Giresunspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 3-2 mağlup eden Denizlispor’un galibiyeti “En büyük destekçimiz” diyerek hediye ettiği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük onur duyduğunu belirterek teşekkür etti. Kazandıkları muhteşem zaferle Spor Toto 1. Lig’de 2. sıraya yükselen Denizlispor’un yeni Başkanı Ali Çetin, kişisel sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda galibiyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye edettiğini belirterek, “Galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı kesin olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ve bu inandığımız yolda bizlerin en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan beyefendiye hediye ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘O sene bu sene’

Üst üste aldığı 5 zaferini toplam 15 golle taçlandıran Denizlispor’un muhteşem galibiyetinin yankıları sürerken, yeşil siyahlıların en zor zamanlarında yanında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin’in galibiyet hediyesi için büyük onur duyduğunu belirterek teşekkür etti. Yeşil siyahlı ekibin üst üste aldığı galibiyetlerden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, “Şehrimizin markası Denizlispor’a her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız. Her geçen gün daha iyiye giden Denizlisporumuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. İnşallah ‘o sene bu sene’ olacak” dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk için bir kıvılcım da sen çak

Denizlispor’a akar gelir elde etmek için ‘Şampiyonluk için bir ateş de sen yak’ sloganıyla Denizlispor çakmağı projesini başlatan başkan yardımcıları Nevzat Yakı ile Yasin Özpek, yeni projelere de imza atmak için kolları sıvadı. Şimdiye kadar 80 bin civarında çakmak bastırıp satan Denizlispor’da yönetimden taraftara kadar herkes taşın altına elini koydu. Kazanç hedefinin ilk etapta 1 milyon lira olduğunu açıklayan başkan yardımcısı Nevzat Yakı, “200 bin adet bastırıp 5 liradan satışa sunduk. Bu güne kadar yaklaşık 80 bin çakmak satıldı. Buradan da kulübe 400 bin lira gelir elde edildi. Bu işin içinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, taraftarlarımız ve özel ekibimiz de var. Devre arasına kadar hedefimize ulaşmış olacağız” dedi.