Ege Gandi-Erdoğan buluşması başka bahara kaldı

Gandi-Erdoğan buluşması başka bahara kaldı

25.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Başbakan R.Tayyip Erdoğan’la CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir buluşması, Kılıçdaroğlu’nun yurtdışı programı nedeniyle başka bahara kaldı.

Gandi-Erdoğan buluşması başka bahara kaldı

İki lider, 6 Mart’ta, Aliağa-Menderes Banliyösü’nün açılış töreninde buluşacaktı. Kılıçdaroğlu, 28 Şubat’ta İngiltere’ye gidecek, 3 Mart’ta dönecek. 5-6 Mart tarihlerinde ise Almanya’da olacak. CHP Lideri, bugün Afyon’da olacak. Yarın Ödemiş’te ‘çiftçi mitingi’ yapacak, Bornova’da, belediyenin yaptırdığı spor kompleksini açacak.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu, saat 13.00’te Ödemiş’te
Ödemiş’te yarın ‘tarım mitingi’ yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Karayoluyla Afyon’dan İzmir’e gelecek, Crowne Plaza’da geceleyecek. Yarın 10.00’da, parti otobüsüyle yola çıkacak, 13.00’te Ödemiş’te olacak. CHP Lideri, tarım mitinginin ardından Bornova Belediyesi’nce yaptırılan Işıkkent Spor Tesisleri’ni ve Konak Belediyesi’nce yenilenen Sevgi Yolu’nu açacak. 20.00’de ise Halkapınar Spor Salonu’nda, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu’nca organize edilen şölene katılacak.

İsmi yazılı, ipek mendil hazırlandı
Ödemiş Belediyesi’nin nakış kursunda, Kılıçdaroğlu’na hediye edilmek üzere, isminin işlendiği ipek mendil hazırlandı. İşçiliğini yapan kursiyer Özlem Şen, “Benim için onur verici. Daha önce de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na hediye edilen mendilleri işlemiştim” dedi.

Haberin Devamı

Tunus, kapı kapı dolaşacak
CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, dertli vatandaşın ayağına gidecek, sorunu görüp, çözüm için harekete geçecek. “Çağırın, başkan ayağınıza gelsin” sloganıyla kurulan “Alo Başkan” hattına 0232 4258182 ve 4469090 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek. Tunus, 113 mahalleli ilçesinde seçmen sayısının fazla olduğu 80 mahalleye seçime 80 gün kala 100 partiliyle gidip, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacak.

Yazarlar