Ege GeceGündüz

GeceGündüz

17.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

GeceGündüz

GeceGündüz





Becks kızları geziyor
Ünlü bira firması Becks tanıtım turuyla bu hafta yine İzmir'deydi. Ünlü mankenler Nefise Karatay ve Yüksel Ak, Kordon'daki Biraver ve Alsancak'taki Collection'da gösteri yaptı. Ünlü mankenler barları dolduran gençlere bira ikram etti, çeşitli hediyeler verdi. DJ'lik de yapan Yüksel Ak ve Nefise Karatay, danslarıyla eğlendirdi.

Mustafa Keser hayranları
İzmir podyumlarının aranan mankenlerinden Füsun Gazezoğlu ve Duygu Katağan sıkı bir Mustafa Keser hayranı. Sanatçının albümlerini ve konserlerini yakından takip eden iki manken, geçtiğimiz hafta Üstün Giyim'in Balçova'daki Crowne Plaza Otel'deki yemeğine konuk sanatçı olarak katılan Mustafa Keser'i kaçırmadı. İki güzel, ünlü sanatçının şarkılarıyla gece boyunca eğlendi.

Evlilik yakın
İzmir'in başarılı ajanslarından Uğurhan Akdeniz Ajans'ın sahibi Uğurhan Akdeniz ve ortağı Sinem Sümer evlilik yolunda. İkili, İzmir, İstanbul ve Ankara'daki defilelere, organizasyonlara imza atarak kısa sürede isimlerini duyurdu. Akdeniz ve Sümer, kendilerine zaman ayırarak evlilik kararı aldı. Önümüzdeki yaz evlenmeye hazırlanan Uğurhan Akdeniz ve Sinem Sümer, "Kendi düğünümüzün organizasyonunu da kendimiz yapacağız" diye konuştu.

Çılgın kokteyller
Karşıyaka Bostanlı'daki Telefon Bar'da çalışan, İzmir'in en iyi barmanlerinden Ali Karakoç'un kokteylleriylye dillere destan oldu. Karışımları uzun çalışmalar sonucunda kendisinin yarattığını belirten Karakoç, "Ali Baba adını verdiğim kokteyl son günlerin en popüler olayı" dedi.



Müdüre Hanım transfer oldu
Başarılı Halkla İlişkiler Müdürü Müge Demir, sağlık sektörüne transfer oldu. İzmirlilerin sevecenliği, yakınlığı ve iş yaşantısındaki başarısıyla tanıdığı Müge Demir, artık geçtiğimiz aylarda Çiğli'de hizmete giren Kent Hastanesi'nde iş hayatını devam ettirecek. Müge Demir, hastanenin Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nde çok deneyimli ve başarılı bir ekip kurduklarını belirtti. Demir, "Çok yeni bir kuruluş olmamıza rağmen tecrübemizle kısa sürede adımızdan söz ettireceğiz. Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak hastanemizle çok iddialıyız" dedi.



EGE