Ege GECEGÜNDÜZ

GECEGÜNDÜZ

03.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

GECEGÜNDÜZ

GECEGÜNDÜZ





Evren Atalay
İzmir podyumları düzgün fiziği ve güzelliği ile dikkat çeken yeni bir sarışın daha kazandı. Rönesans Ajans'a bağlı çalışan 19 yaşındaki Melda Köksaldı, firmaların yeni gözdesi oldu. Melda, "Ege Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği'nde okuyorum. Şimdilik derslerimden artan zamanda hobi olarak mankenlik yapıyorum" diyor.

Bira gecesi
Kordonboyu'ndaki Submarine Bar, çılgın eğlencelere ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta ünlü içki firması Miller sponsorluğundaki "It's Miller Time" partisinde gençler yine saatlerce clup müzik eşliğinde coştu. Barmen Mehmet Çetingöz'ün özel kokteylleri renklenen partide Miller kızları da hediyeler dağıttı.

Eski güzel işletmeci oldu
1996 Türkiye Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen İzmirli Maide Yanık, işletmeciliğe başladı. Böylece, İstanbul Başak Gürsoy Ajans'ta birsüre mankenlik yapan Maide Yanık podyumları bırakarak iş dünyasına atıldı. Yanık, iş yaşamı için doğduğu kenti seçti, Konak Pier'deki Katkısız Restoran'ın işletmesini aldı. Maide Yanık, "Hedefim restoran zinciri kurmak" diyor.

Müzayedeli balo
Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı'nın (KİTVAK) gecesinde antika müzayedesi düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina himayesindeki açık artırmalı balo, İzmir ve İstanbullu çok sayıda antika tutkununu biraraya getirdi. İzmir'deki ilk müzayedesini gerçekleştiren Uğur Antik; Faruk Cimok, Yalçın Gökçebağ, Bayram Gümüş, Mustafa Ayaz imzalı tabloların yanısıra porselen ve mücevherleri 50 milyon lira ile 6 milyar lira arasındaki fiyatlarla satışa sundu. Kent Orkestrası da müziğiyle geceyi renklendirdi.

Makyaj günleri
Ünlü kozmetik markası Helena Rubinstein, Tekin Acar Kozmetik'in İzmir Mustafabey Caddesi'ndeki mağazasında makyaj günleri düzenledi. Firmanın make -up artistleri ilkbahar - yaz renklerini tanıttı, makyajın sırlarını da anlattı. Bu sezon özellikle hafif ve doğal görünümdeki makyaj moda.

Rakipleri Avrupa'da
Altuğ Paker'in işlettiği Neo Bar, dekorasyonuyla rakip tanımıyor. Alsancak'taki Neo, özellikle gençlerin geceleri tercih ettiği mekanların başında geliyor. Sıcak ortamı, müzikleri ve çılgın partileriyle unutulmaz eğlenceler sunan Neo Bar, ışık sistemleri ve kalitesiyle Avrupa ve İngiltere'deki barları bile gölgede bırakıyor.




EGE