Ege 'Gelecek günleri şekillendiriyoruz'

'Gelecek günleri şekillendiriyoruz'

31.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, kentte yaşanan değişim rüzgarına üniversitenin de dahil olduğunu, Türkiye’yi ileride yönetecek olan gençler için en iyisini yapacaklarını ifade etti

Gelecek günleri şekillendiriyoruz

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), öğrencilerin geleceğini belirleyecek tercih sürecinde 17 rehber danışman ve 64 öğrencisinden oluşan 81 kişilik ekiple, 14 Ağustos’a kadar gençlere yardımcı olacak.

Haberin Devamı

İzmir’de yaşamın her alanında hızlı bir değişimin başladığını ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin de gerek akademik gerek teknolojik altyapısını güçlendirip bu değişime ayak uydurduğunu belirten İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mahmut Özgener, “Üniversitemizde yeni bir dönem başlıyor. Öğrencilerimizi her konu hakkında tartışabilen, sorgulayabilen, fikir üreten, sadece meslek sahibi değil, hayata yönelik bir vizyon ve duruş geliştirmiş bireyler olarak yetiştireceğiz. Ülkemizin geleceğini gençlerimizle birlikte kurmak istiyoruz” dedi. Üniversite bünyesinde bugün 8 fakültede 35 bölümde lisans, 3 meslek yüksekokulunda 29 önlisans, 42 yüksek lisans ve 9 doktora programı eğitimi verildiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Bilgi alabilirsiniz

Üniversite eğitimi için tercihlerini yapacak gençlere, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde (İEÜ) deneyimli uzmanlar destek oluyor. 14 Ağustos’a dek üniversite bünyesinde oluşturulan “İzmir Ekonomi Üniversitesi Tercih Dönemi Danışmanlık Hizmeti” kapsamında, gençler hayalini kurdukları meslekler hakkında bilgi alıyor. Hafta sonları da hizmet vermeye devam edecek tercih danışmanlığında üniversiteye gelemeyenler de 444 49 38 çağrı merkezi ve 0232 488 85 85 no’lu telefonlardan bilgi alabilecek.

İTO Başkanı Özgener, “Geleceğini şekillendirmek isteyen tüm gençlerimizi üniversitemize bekliyoruz” dedi.