EgeGelişim’in isyanı

Gelişim’in isyanı

19.12.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gelişim Koleji, kaybettiği Antalya Kepez maçında 24 saniye saatinin iki kez başa alınmaması nedeniyle TBF’ye kural hatası itirazı yaparken, bu kez de TED Ankara Kolejliler maçında Özgün Ünver’in süre bittikten sonra yaptığı atışın sayı olarak değerlendirilmesiyle maçı kaybetmesine tepki gösterdi.

Gelişim’in isyanı

“Bugüne kadarki sessizliğimiz acizliğimizden değil, basketbol ailesine olan saygımızdan kaynaklandı” diyen Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar, “Bitime 2,5 saniye olmasına rağmen, TED Ankara Kolejliler’den Özgün 3 saniye 10 saliselik bir sürede 3 sayılık atış kullandı. Bunu video görüntüsünden de kronometreden tespit ettik. Yine itiraz edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Pınar KSK’de çifte heyecan
Pınar KSK, Karşıyaka Arena’da bugün saat 13.00’te Lider Fenerbahçe Ülker’i ağırlarken, bu karşılaşmadan sonra aynı salonda KSK İZKA-Vakıfbank GS TT bayan voleybol maçı oynanacak. Spormax’ten naklen yayınlanacak basketbol maçının bilet fiyatı tam 20, öğrenci 10 TL. Öğrenci biletleri, EGS’deki gişeden KSK atkısı veya KSK forması gösteren kişilere verilecek. Şube yönetimi, VIP kombine kartı sahiplerinin yanlarında çocuk veya başka kişileri getirmemeleri istendi. Başlama düdüğü saat 16.00’da çalacak KSK İZKA-Vakıfbank randevusunun bilet fiyatı ise 5 TL.