Ege ‘Gökkuşağı’ fuarda açtI

‘Gökkuşağı’ fuarda açtI

18.10.2019 - 00:28 | Son Güncellenme:

İzmir’in tanınmış simalarının bir araya geldiği ‘Gökkuşağı Karma Resim Sergisi’ İzmir Sanat’ta açıldı.

‘Gökkuşağı’ fuarda açtI

Aralarında Filiz Pelit gibi değerli ressamların bulunduğu 26 sanatçının 107 eseri açılış kokteyli ile sergilenmeye başladı. Desen, Suluboya, akrilik ve yağlıboya teknikleri ile yapılan eserler sanat severlerden tam not aldı. Yıl boyunca çalışılan eserler 15 gün boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak.


‘Gökkuşağı’ fuarda açtI

Aytül Michael,Sevil Karaağaçlar

‘Gökkuşağı’ fuarda açtI

Dilek Bayat

Ürdün’de Türk Kültür Günleri


Haberin Devamı

Ürdün’ün başkenti Amman’da Türk Kültür Günleri kapsamında düzenlenen, ‘Türkiye’den Esintiler’ adlı karma resim sergisi ilgi gördü.

‘Gökkuşağı’ fuarda açtI



Amman Büyükelçisi Murat Karagöz, “Sergi, 2020 Türkiye-Ürdün Karşılıklı Kültür Yılı’na hazırlık kapsamında düzenlendi” dedi.

Etkinlikte ressam Şefkat İşlegen ve Nurten Ercan Coudrains’in eserleri, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
İşlegen, yaptığı tablolarla Türk Kültür Günleri etkinliğine katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Coudrains da sergiyi ziyaret edenlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Evliliğe ilk adımı attılar

‘Gökkuşağı’ fuarda açtI



Özdemirler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Demir ile Aysel Demir’in kızları, Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Serap Demir ile Efeler Ligi oyuncusu, milli voleybolcu Fırat Ezel Filiz, evlilik yolunda ilk adımı attı.

İzmir Ege Anemon Otel’de düzenlenen nişan törenine genç çiftin aile büyükleri, yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Salona alkışlar eşliğinde giren çiftin nişan yüzüklerini Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Ekici taktı.

Serap-Fırat çifti, nişan pastasını da konuklarıyla birlikte kesti.